- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem csak nálam probléma. Itt is előjött másnál, és a ánglius fórumok is tele vele.

Volt factory reset.A sötét kamera hibát meg msngr is bedobta már egyik nap (azóta sem), restart után látja a Lamax appja is (az ő supportjuk készségesen ellenőrizte a dolgot, a samu válaszra sem méltat azóta sem), szóval valami szoftveres beakadás. Majd kiderítem, hogy kamera app önmagában, vagy msngr okozza, mert semmi más appot nem használok, ami a kamerát igénybe venné.
Az ujjlenyomat-érzékelő nem reagálása a legutóbbi frissítés óta jelentkezik. Ált. ha van értesítő ablak (de nem mindig), illetve nagyon ritkán amúgy is.Az én elvárásaim voltak túl nagyok a megabugos xiaomi után, hogy ha ismét Samsung telót veszek, akkor megint hibátlanul működik rajta minden, ma már nem olyan világot élünk.
Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.osonte: Nekem egyik frissítéssel sem szűnt még meg. Ha AOD módban megérintem, akkor sötétedik el. Amúgy nem kimondottan látni, hogy világit, csak amikor tényleg AOD módba kapcsol.
Trooper82: Elméletileg naprakész a frissítésem.

tecsa74: Nálam a fentiek.
sxxorp: Mit akar az, aki azt sem fogja föl, hogy ne válaszoljon?
Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter?
De hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése

Persze ezt nem adhatom már el, nem kapni jobbat.
Ahogy ismételten igazoltad, azt sem érted, amit elméletileg elolvastál (én biztosan nem vártam a telefontól kameravédelmet. Egyszerű fizika: a kemény (karcolásálló) üveg törik! Az ütést meg átadja alatta az ugyanolyan kemény üvegnek, ami szintén törik! (S8, ugye, írtam.) Ergo inkább az lapos, aki azt hiszi, hogy a kemény üveg bármitől megvédi a képernyőt, amitől a GG5 nem. Akkor ki a sötét IQ-fighter?
Dr Bubo