- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
pinnacle #1046 üzenetére
Mennyien erősítették meg, hogy "náluk is jelen van" ????
Veszem a valós merítést, mélyen, szélesen .... -hány topikot találok, ahol az itteninél csak egy picit is magasabb ugyan ezeknek a jelzéseknek az aránya??Én, ezekről beszélek.
De, ha a Te merítésed mást ad, amelyből a levezethető valószínűség nagyobb eséllyel a Te feltételezésed támasztja meg, akkor én arra is nyitott vagyok.
Az a vélemenyem, hogy egy FR nélkül, majd utána semmi mást nem telepítve + élesítve kell kipróbálnod egyenként, hogy kvázi belakatlan állapotban is megáll-e nálad ugyan ez, vagy sem.
Amennyiben , egy ilyen alkalmával megiscsak jó lenne legalább ~4-5 napig, akkor jöhetne a következő app. Majd így tovább.Sajnos, nincs két egyforma felhasználói szokás, és felhasználói körülmény sem. Éppen ezért rendkívül szerencsés csillag-állás az, amikor valaki beletrafál, és neked nem megy ki a nyílás-záródon temérdek idő, mire meg lesz a valós ok/vagy alternatív megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Talán a Samsung legsikeresebb telefonjai között van az A-széria közepére lőtt A50 és A51, az utód A52 pedig nagyon sokat fejlődött, de olcsóbb nem lett.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest