Hirdetés
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
Ha már Emag, akkor leírom a történetem.
Az Emagnál vettem a készüléket, mert hivatalos viszont eladója a Samsung Magyarország Zrt-nek. Fontos a gyári garanciajegy.
Nem adtak hozzá gyári garanciajegyet, csak sajátot.
Írtam nekik, hogy küldjenek egy kitöltött, lepecsételt garijegyet.
Már a sokadik levél váltáson vagyunk túl.1. levél: Sablon szöveg, hogy hozzájuk is bevihete a készüléket javításra. Írtam, hogy adjanak gyári garijegyet, mert én Samsunghoz szeretném vinni ha gond van.
2. levél: Fényképezzem le az adattábláját a készüléknek. Lefotóztam a dobozon található adattáblát, és elküldtem a számlával együtt.
3. levél: Fényképezzem le az adattábláját a készüléknek, és küldjem el nekik a gyári garanciajegyet.Írtam, hogy hányszor fotozzam már le, és mi az, hogy én küldjem a garijegyet, hiszen arra várok tőlük.
4. levél: Kérik, hogy ne a dobozon található adattáblát küldjem, hanem ami a készüléken van. Ekkor már nagyon pipa voltam, megírtam, hogy ez egy telefon, nincs rajta adat tábla.
5. levél: Írják, hogy a telefon belsejében van, általában az akkumulátor alatt. Na, itt már elszakdt a cérna. Hol élnek? 2005-ben? Írtam, hogy ez egy okostelefon, nem lehet szétszedni. Csináltam a képernyőképet a menüből ahol a széria szám is van.Itt tartunk most kb egy hónap elteltével.
Új hozzászólás Aktív témák
ma „Csak” 6,1"-es panel? Lassan már ez is ritkaságszámba megy, és a Samsung egész apró házba tuszkolta bele. Kár, hogy a hardver is elaprózza.
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest