- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Aprósólyom #224 üzenetére
Átalakítót adnak hozzá. Nekem a fényerő normálisnak tűnik, de mostanában nem volt az a kimondottan verőfényes idő.
-
Gusztáv
addikt
válasz
Aprósólyom #66 üzenetére
Nekem ma jött meg a Sharp C10, Banggood-ról 40e volt. Tényleg pici, viszont majdnem olyan széles, mint a Mi 8-am. A notch az elég szépen belóg a kijelzőbe. A szoftver elég fapados, sok extra app nincs. Viszont így pörgős.
A magyarítás néhol hiányos (pl SIM konfigurációja\adatforgalom). A patch level 2018.08. -
válasz
Aprósólyom #32 üzenetére
Hosszúságban pár mm extra alig érezhető; némi kompromisszum bevállalásával nagyon jól lehet járni! Az A40 helyett én tuti egy ritka, Snapdragon 450-es LG Q7 Plus-t vennék 58-ért. Snapdragon 450, 4GB RAM, IP68, 1080p-s IPS kijelző, 64 GB tárhely, 3.5mm jack, stb.
Vagy megvárnám, amíg lesz 55-ért A40; de ez így ennyiért rablás szerintem!
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #32 üzenetére
Vagy esetleg egy SHARP C10.
Van B20, VoLTE, alig magasabb 140mm-nél, Android. A minimumot nagyjából teljesíti. Alig vártam, hogy legyen SHARP globál vagy európai jelenlét. -
Tomiii258
tag
válasz
Aprósólyom #24 üzenetére
Az IP védettség szerintem abszolút luxus, azt tényleg csak csúcskategóriában lehetne elvárni és nem itt a középkategóriában.
De egy led-értesítő, vagy ha azt már kihagyták, akkor AoD rohadt kényelmes dolog.Nem kell hozzányúlni a telóhoz, meló közben elég rápillantani, vagy otthon kis túlzással a szoba másik végéből is látod, ha lemaradtál vmiről. Nyilván a led a jobb, mert akkor még a kijelzőre sem feltétlen rálátni, de a kettő közül valamelyik nekem már alapfelszereltségbe tartozik, ami nélkül nem vennék új telefont. Oké, hogy mindenkinek más a fontossági sorrendje, de ahogy olvasom, ezzel a nézettel nem vagyok egyedül.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Aprósólyom #24 üzenetére
Gondolom neked soha nem csörög esőben a telefonod, és télen se mész be a -20 fokről egyből egy fűtött helyiségbe (nekem lett már ilyen ok miatt problémám korábban).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új A széria határozottan meggyőzően kezd, ideje is volt rendet tenni a termékpalettán, de ez az A sorozat már nem a prémium kategóriát támadja.
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest