- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Bocsánat a feltételezésért, de nálad végtelenül több tapasztalattal rendelkezem, hacsak nem vagy műszaki, azon belül is mobiltelefon-szerviztechnikus, amely esetben a tapasztalataink a témában hasonlóak lehetnek. Én 15 éve szerviztechnikus, 11 éve szervizvezető vagyok, láttam már mindent, amit el tudsz képzelni és valószínűleg azt is, amit nem.
Itt teljesen víztiszta számomra, hogy a keretben lévő fém elvált az injection molded műanyag hozzáadott váztól, véglegesen és javíthatatlanul. Ez általában strukturális gyengeséget jelent és innentől a kijezlző és az alaplap lesznek a fő teherbíró elemei a készüléknek, a törés/elválás helyén, ami sajnos tényleg semmi jóval nem kecsegtet közép és hosszú távon, a nyilvánvaló készülékház-deformitáson kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokat fejlődött az idei 30-as szériája a Samsungnak, már-már a tavalyi A52 szintjét ostromolja, ám azt olcsóbban lehet megvenni.
- OLED TV topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest