- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Az a része ( is ) egy nagy kalap szamócát sem érdemel. Tegnap gyakorolgattam az asszonnyal a telefon használatát belakva,de felidegesített és kikapcsoltam.És még lehetne sorolni.....A gáz az egészben,hogy YT csatornán egy két tesztben ódákat zengenek róla. Persze Én vagyok az okos,hogy beugrttam neki. Még ugródeszka szinten is gáz.
Persze kicsi pénz,kicsi muzsika.
-
gjoco1
addikt
válasz
Nekomajin #294 üzenetére
Annyiban nem,hogy itthon borús időben jobb lenne a folyamatos átment.Ahogy két nap tesztelgetés után tapasztalom a szabadtéri körülmények között valószínű jobb lesz,mert felhúzza. És igen igazán tök mindegy. Csak még hajlamos leszek egy ideig hasonlítgatni az Enyémhez. Persze kár,hiszen mérfölkővel eltér a két telefon egymástól.
-
Nekomajin
aktív tag
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Még jövök egy párszor......
Rendszerhang lehúzva teljesen. Újraindításkor a beállított SMS hang megszólal. Ez így jó ? -
-
gjoco1
addikt
Persze,nem várok tőle csodát,főleg,hogy az asszony ha igaz Nokia 3310-ről költözik be, HA..
Persze,azt első körben beállítottam.
Köszi szépen!
Majd lesz valami.....Max ez is a fiókban köt ki. Anno vettem egy Ace2-est Neki,de nem volt hajlandó megtanulni az "odanyúlós" telefont.
Ha elakadok( nagyon fura az Enyémhez képest a fapadossága) jövök értetlenkedni.
THX! -
NoMagix
addikt
Az adaptív fényerő csak azt "figyeli/tanulja" hogyan mikor használják a fényerőt és majd idővel a program állítgatja jó helyre, már ha sikerül neki!
Nekem egy A31 van nem rég vettük közösen egy ilyen A20e-vel, kikapcsoltam ezt a funkcióját, (eddig is én állítgattam a fényerőket), még egy olyan telefonnal sem találkoztam ami jól kezelte volna! -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Vettem egy ilyen kis telefont a nejemnek ("okostelefont" tanulni ). Kérdezném,ha adaptív fényerőre állítom,akkor szinte nullára lehúzza,majd eltelik jópár mp,ha fényre viszem és akkor emel a szinten( jó darabosan) .. Ez így jólvan,vagy sikerült egy beteg telcsit vennem ?
Ja,van rajta egy ismeretlen üvegfólia,ha ez egyálltalán ennél számít valamit. -
gjoco1
addikt
Értem. Köszi ! Igazán nem is tudja mi az,hiszen már ez a harmadik nekifutásom,hogy eldobja a 3310-et.
Már 2 Android fekszik a fiókomba,amit nem volt hajlandó használni.
Neki nem lesz újdonság,hogy nincs semmi értesítési megjelenítés. Tehát akkor azt beállítom Neki oszt pacsi.
Nekem furcsa csak. SN10+-on nagyon hasznos. Bár nem tudom itt a többiek hogy tudnak ezzel megbékélni.
No mindegy Nekem jó.Köszi!
-
NoMagix
addikt
Szeintem nem!
Asszony már megbékélt azzal, hogy nincs értesítési led! (ez nagy szó nála!)
Van helyette ismétlődő hang és olyan is, ha felemeled kikapcsolt kijelzőnél, akkor rezeg egyet, ha érkezett új értesítés! Tehát nem kell bekapcsolni a kijelzőt, hogy lássa az ember jött e valami! -
NoMagix
addikt
AOD oledhez jó, ebben viszont PLS LCD van, ami nagyon szép és jó,de ha kiraknál valami hasonlót szvsz az nagyon harapna az akkuból!
#268ferko21
Visszaállítottam a telefont, megjavult! kopp-kopp
De azért több mint 2 év MIUI után ez a Samu szoftver nagyon fapados!
Asszony kiakadt, hogy nincs dupla kopp rajta! -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Bevallom férfiasan nem olvastam vissza,viszont kérdeznélek Titeket.
Nejemnek szeretnék venni egy ilyen "kis" telefont. Első "okos" eszköze lesz.Én Magam Samu Note10+-t használok. Kérdésem az lenne,hogy lehet erre feltenni valam AoD Notify-t ?
Esetleg,amit Én használok, [ezt] próbálta valaki ?
Köszi ! -
-
gyuri2008
veterán
válasz
Yogibear974 #272 üzenetére
-
Yogibear974
senior tag
válasz
gyuri2008 #271 üzenetére
Ha raksz rá, akkor van. Hacsak a szolgáltató nem pakolt rá low end ingyeneset/rtial. Amúgy neked kell gondoskodnod. Nem árt. Régi tévhit, hogy androidra(Linux) nincs vagy ritka a vírus. A hálózatvédelem része sem elhanyaglható. Nem röccinti meg a telót. Nekem pl. ESET-et raktam föl erre a telóra a lányomnak, amit most kapott karira.
-
ferko21
csendes tag
Szia!
Nekem egy tablet csinálta ugyanezt,mire rájöttünk ,hogy valami vírus okozza !
Tab gyári visszaállítása segített!... -
NoMagix
addikt
Sziasztok!
Feleségemnek vettem egy ilyen telefont kb. 2 hete, eddig minden jól megy vele, leszámítva egy apró dolgot!
Pár napja arra lettünk figyelmesek hogy a telefon random módon fel- fel villantja a kijelzőt alvó módból! Úgy gondolom már minden programot és beállítást végigzongoráztam, letiltottam, de a jelenség nem szűnt meg!
Van 5let merre tovább? -
scyllarus
veterán
Jött egy rendszerfrissítés, hátha javít a dolgokon, pont ezt írja a changelog.
Amúgy decemberi biztonsági csomagon van. A saját telóm 2x drágább, 2x erősebb, júliusi biztonsági csomaggal, és "hardveres elégtelenség" miatt nem kapott 10-et. Egyre szimpatikusabb a Samsung. Lehet, visszatérek hozzá. -
Acef
addikt
válasz
scyllarus #264 üzenetére
Még annyt tehetsz, hogy az alkalmazások közül tiltsd le azkat amiket nem használsz, ill a beállításokat is nézd át, mert alapból aktíválva van sok felesleges funkció amiket ki lehet kapcsolni.
A romolással leálltam, az S4 mini volt az utolsó.
Nincs időm, valamint a mostani telefonok rendszerébe már nem kell/nem lehet belenyúlni, viszont ezeknél is fontos(még fontosabb) a megfelelő beállítás. -
scyllarus
veterán
Már beállítottam. Animációk kikapcsolva. Iphoneról jövök, nyilván ez is számít. Összesen 4 appot telepítettem csak, cégesnek használom, semmi extra igényű alkalmazás.
Félreértés ne essék: a hsz negatív hangvétele ellenére elégedett vagyok a telefonnal. Olyan szolgáltatásokat nyújt, amiről IOS-en csak álmodtam, nem bántam meg a cserét egy percig sem.
Egyszerűen nem értem, hogy maga a cég hogy engedhette ezt így ki. Bele sem merek gondolni, hogy ha valaki ráengedi az erőforrásigényes appokat (nem játékokat, mindennapi FB stb) mit művelhet ezzel a telóval.
Most látom, te vagy az. A boldog emlékű Galaxy S Advancehoz képest tényleg nem rossz
Erre nem csinálsz könnyített ROM-ot? -
Acef
addikt
válasz
scyllarus #262 üzenetére
Nekem ez előtt egy Sams. S9 volt, ahhoz képest lassú.
Viszont nem mondanám, nem érzem annyira rossznak mint te.
Sőt jó az akkuidő és a rendszer, appok ... sebessége is rendben van.
Az elején nálam is akadt néha.
Használat közben frissül a rendszer, az appok, te is beállítod a személyes dolgaidat és jobb, jó lesz.Nézd át a beállításokat mert lehet, hogy a beállításokkal van gond. A droid 10-ben több olyan opció is van ami nagyban befolyásolja a működést, akkut, sebességet
-
scyllarus
veterán
Hát így ezt a telefont nem lett volna szabad kiadni. Minden, még az alapdolgok is akadnak, pár másodpercig eltart egy hívóképernyő elő"ugrása" is.
Értem én, hogy akartak egy olcsó modellt, de ez így nagyon gáz. Pozitív, hogy rengeteg plusz dolgot tud, viszont mindent baromi lassan. Vagy a funkciókon kellett volna vágni, vagy a hardveren/optimalizáláson csiszolni és az áron emelni, de ezt így kiadni Samsung néven... -
szucstom
őstag
válasz
Yogibear974 #260 üzenetére
nem témafüggő. Keress rá a beállításokban.
-
szucstom
őstag
válasz
Yogibear974 #258 üzenetére
Mi az a Regg'?
Nyugodtan keresgélj még, van rezgés visszajelzés és hangjelzés beállítás is a billentyűzethez.
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Billentyűzet hangot be lehet állítani valahol?! érintéses visszajelzésnél nincs rezgés lehetőség. Vagy ennél a modellnél nincs is alapból?!
-
-
gyuri2008
veterán
Képernyő felébresztése felemelésel, van a beállítások között?
Ha nincs akkor csak a bekapcsoló gombbal lehet? -
gyuri2008
veterán
A ram 2 vagy 3 gb.?
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #252 üzenetére
Méretben is jó.
-
válasz
internetezoo #251 üzenetére
Ez egy nagyon jó ár/érték arányú telefon
Gyengécske, de annál olcsóbb
Ha plusz funkciókat akarsz, akkor drágább telefont kell kérni a munkahelyen
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy A10-nél egy minimális anyagi szinttel feljebb kínál jobb telefont ugyanaz a cég, ugyanabban a termékszériában. A sebességen viszont itt is lehetne faragni.
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest