Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
fari1993
csendes tag
válasz
hodostamas #3889 üzenetére
Te lementetted a gyári romot?
-
fari1993
csendes tag
Lehet tudtok már róla, de gondoltam szólok, hogy olvastam a [facebookon], hogy január vége fele kiadják a 2.2-t.
-
fari1993
csendes tag
Olvasgattam, hogy pár embernek egy idő után lelassul. Na ez azért van, mert sok progi betöltődik a memóriába. És nem marad a rendszernek a működéshez szükséges memória kapacitás. Ugyan úgy mint a PC-knél.
Ezt azzal tudtam orvosolni, hogy találtam egy Advenced Task Killer Free nevű progit a Marketen és ezzel könnyedén be tudok zárni progikat amiket éppen nem használok és így nem foglalja a memóriát.
A beállításokon belül a futó alkalmazások opciót pedig áttekinthetetlennek találom, ezért a imént említett progit választom. Áttekinthető, egyszerű.Remélem tudtam segíteni
-
fari1993
csendes tag
Akkor ezért nem érdemes szervizbe vinni mer hogy ledobja a hálózatot?
-
fari1993
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vettem meg ezt a csoda telót
Jó kis teló! Nagyon megszerettem. Csak egy gondom van vele. Néha megszűnik a térerő és egy fehér kis karika áthúzva jelenik meg a helyén és utána kéri a pin kódomat. Mi lehet a probléma? Nem esett le egyszer se, hogy kicsúszhasson, vadi újonnan vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest