Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Fényerő/kontraszt: 970P pl. 50-es brightness alá menve csak a kontrasztot állította (in->out függvény meredekséget) (és titokban, azaz ez nem látszott a monitor által mutatott kontraszt beállításon), 50 fölött meg csak a háttérvilágítás erősségét. Az FSC P19-2-m meg 11-es brightness alá menve nem csökkenti tovább a háttérvilágítás erősségét, hanem elkezdi a blacklevelt negatívba tolni (azaz az in->out függvényt jobbra tolni, feltöltve 0-kkal a bal szélét, mert negatív világosság ugye nincs), ami persze rettenetes adatvesztéssel jár a sötétebb képrészeknél. OK, ez utóbbi nem a meredekséges kontraszt állítás volt, de megint az volt, hogy mikor kellően sötét képet akarsz elérni, a brightness letekerésekor a folyadékkristállyal kezd cselezni, amivel nem biztos hogy jól jársz. (Én pl. a P19-2 esetén inkább megálltam a 11-es brightness-nél, és a contrast-al csökkentettem tovább a világosságot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest