Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"(Itt megjegyzem, hogy a monitorok fényerő beállítása gyakran a kontrasztot és a háttérvilágítást is állítja.)"
Ilyennel én még nem találkoztam. Hacsak nem úgy érted, hogy attól halványul is a kép.
"Plusz, gyakran jobbak a monitor színei alacsony kontraszton, mert ott a világos színek kevésbé másznak el a monitor natív színvilága felé (ami általában vmi hugysárga)."
Erről már beszéltünk, és szerintem ez csak egyes típusokra lehet igaz.
"Aztán ha a sávosodás elkerülés szempontjából ideális kontraszton is van egy monitor (általában 50%, de persze típusfüggő), akkor is van még benne valami színhőmérséklet korrekció (mivel a monitor natív színe nem megfelelő), ami 3x8 bit esetén megint csak sávosodást okoz."
Úgy van (magam is írtam az #58-asban). Hozzátenném, a színhőmérséklet "jósága" a környezeti fényviszonyoktól is függ.
(#59): Hát igen... (Bármilyen igényéről.)
-
JColee
őstag
ezt a savosodast mire erted?
otthoni monitoromon is, jatek kozben eszreveheto neha egy jelenseg. Gridben pl ha van festese az aszfaltnak, neha lathato, hogy "megtorik" a festekvonal, mintha savokra bontotta volna ott a kepet, es eltolta volna egymastol oketa cikkben mire erti a szerzo a "pacsmagokat" a full hds filmeknel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- PlayStation 3
- NVIDIA® driverek topikja
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Háztartási gépek
- DJI topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő