Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
- Hatalmas aksi és új Snapdragon a Redmi Turbo 4 Próban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz, ha kapna rendes felbontású kijelzőt A fizikai méretéről lehet tudni valamit?
remusz911:
"szeintem retina display-je volt, 1,8 colon 320x240"
2 volt az az 1,8 -
Remus389
veterán
hát ez érdekes hogy elküldték a vodától és hagyta magát, jó nagy mamlasz lehetett
de szerintem csak flémelni akarsz, a samu jó minőséget gyárt
ilyenkor verni kell az asztalt, főnököt hivatni, vagy szólni magának a Samsungnak
egyébként a D600 nekem is álomteló volt 5 éve, szeintem retina display-je volt, 1,8 colon 320x240
-
HyP3b0y
senior tag
Most mit vártál, osztálytársam volt(személyleírást, facebook profilt, szem.ig számot neadjak?
) és miután mindig húztuk, hogy vett egyet méreg drágán és még garanciálisan sem javították/cserélték, gyakorlatilag több mint 1 órás várakozás után egy finom "nem"-mel elküldték a vodától
Egyszerűen ez beleégett az memóriámba, ez jön elő ha azt hallom, hogy D600.
De nem ez az első samu ami így járt, igaz az egy D500as volt és az csak videónézésnél és fotózás/fényképezésnél csinálta(és nem a kamera volt szar, mert gépen normálisak voltka a képek)... -
N4ri87
senior tag
"Volt egy haverom, annak volt egy szobatársa, annak meg egy ismerőse és az ő tesójának volt egy ilyen, amelyik beszart"
Van a családban egy SGH D600. 5 éve vettem és teljesen gyári állapotában teljesít szolgálatot ma is.
Bocsánat az offért, nem tudtam szó nélkül hagyni ezt az "ismerős ismerősének az ismerőse" dolgot.
-
JR.CSé
senior tag
Hmm érthetetlen a nevek újra felhasználása.Oké amerika stb... De mi akik már szinte egy kultusztárgyként tekintünk a jó öreg D600-as samura kicsit furán hagzik.De egészségükre ilyet úgyse fogok egyhamar látni.
-
janes74
senior tag
Igazi nagyágyú volt anno.
-
ThorsHUN
őstag
Vegre fizikai gombos samu...
-
deka10
senior tag
Nálam is van egy még működő darab, eredeti akksival.
-
rep3at
őstag
Nem tűnik rossznak tudásban és kialakításban sem, jöhetne errefelé is olcsón.
-
HyP3b0y
senior tag
Ez volt az a jóféle teló, ami haveromnak 1hónap után csíkozott
-
callmeakos
veterán
válasz
DeltaPower #2 üzenetére
Tudtam én hogy volt már egy D600 as Samsung csak nem voltam benne biztos. De hát D600 az D600 tök mindegy hogy EU vagy USA.
-
Mr. Byu
aktív tag
Most komolyan a Samsung valamikori legprofibb, legdögösebb csúcsmodelljének (az IGAZI D600-nak: http://www.knowyourmobile.com/siteimage/scale/800/600/245.png) a nevét újra megkapja egy semmilyen érintős Samu?
A D600 felbontása 320×240 volt egy negyed ekkora kijelzőn (olyan pixel densityvel, amit a mai telefonok nagy része is megirigyelhetne).
-
AS
félisten
válasz
DeltaPower #2 üzenetére
Nem... Az europai D600 volt , Samsung sgh d600m ez meg amcsi amit teljesen más sch ha minden igaz.
-
DeltaPower
addikt
név-újrafelhasználás á'lá nokia? egyszer már gyártottak d600 néven telefont.
-
hunter84
aktív tag
Fizikai gombok, matt felület -> jöhet! (Bár a felbontás elég szegény...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Conquer 4G néven debütálhat a Samsung 4G WiMAX hálózatokhoz tervezett, alacsonyabb árfekvésű Android mobilja.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest