Hirdetés
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Az i780-on van egy áü feliratú gomb, beírod az a-betűt, majd megnyomod az áü gombot egyszer, és van egy á betűd. Azt, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg az ékezetes karakterek (és melyikek), egy sima txt fájl editálásával tudod meghatározni, én átírtam az eredetit, ami a WinMo-ban hivatalból van, így a magyar ékezetekhez alakuló rendszer jött létre:
Az a-ból, e-ből, i-ből egy nyomással lesz á, é, í, az o-ból egy, két és három nyomásra ó, ö, ő, az u-ból pedig ú, ü, ű lesz (nálam, de ezt a sorrendet te határozod meg). Nagyon jól használható módszer, és főleg vakon, mert nem táblázatból kell kiegerészni a karaktereket.Amúgy azt, hogy az i780-ról nem készült írás, én is sérelmeztem, azt a magyarázatot kaptam a szerkesztő uraktól, hogy a T nem adott nekik tesztkészüléket, ők pedig nem mentek utána, hogy szerezzenek egyet máshonnan.
Nem baj, itt is elmondom, hogy 45k környékén jogtiszta iGO K-Eu térképpel ellátott példányok keringenek, maga a teló pedig egyszerűen hibátlan, mióta megvan (február óta), eszembe sem jutott, hogy le kéne cserélni. Annyi finom okos megoldás van benne, hogy öröm vele az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az i600 utódja lehetne a Vodafone boltjaiban kapható készülék, de alig pár helyen változott.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest