Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Nekem mindig is írtó gagyi benyomást keltettek az ilyen Blackberry-re hajazó kialakítású telefonok. Az rendben van, hogy QWERTY, de akkor legalább slide-os akkor nagyobb kijelző fér el normálisan nem elfektetve, vagy érintős legyen valódi gombok nélkül szintén a nagyobb kijelző miatt jönne jól.. Ez az elfektetett kijelző sem jön be.
A WLAN hiánya meg nagy érvágás, ha irodában lenne az ember pl. munkahelyen akkor nagyon is jól jönne, kár, hogy a vodkafone ezt nem így látta. -
sBc
aktív tag
Samsung i637 Jack -t kellene árulni a vodának ennyiért.
-
Jó ez az új pontozó rendszer, de azért a legaljára odaírhatnátok, hogy összesen: 102/150 pont, és/vagy 68%.
-
Micuir_M
tag
Nekem i600-am van, fel is lelkesültem a cím alapján, hogy végre van mire cserélni, de aztán...
Unalmas, nincs benne WiFi, lassú (az i600-hoz képest mennyire?). Semmi újdonság nincs benne, én max. kártyafüggetlenül tartanám ezt a 40.000.-ret reális árnak és úgy, hogy odaadják hozzá az i600 két akkus és külön töltős megoldását, mert az nagyon jó benne.
-
Teszla_
senior tag
A billentyűzete nekem nem jön be, amúgy a többi részével nem lenne bajom. Volt már nem egy érintő nélküli win-es telóm és nekem jobban bejöttek, mint az érintős társaik. Jó pont a rádió benne. Az ára viszont tényleg sok (a voda szerintem amúgy is elszállt az árakkal az utóbbi időben). A kijelző lehetne nagyobb. Ha valaki ránéz a képekre, minimum 2,4-esnek gondolná, ehelyett éppenhogy több, mint 2"-os.
Ha meg valaki azt hiszi, hogy nehéz Windows Smartphone-ra programot találni, akkor az keressen inkább Symbian S80-ra, vagy S90-re és máris más lesz a véleménye
-
sec094
tag
Azért ennyire nem.
-
Randa drága,értelmetlen
-
Randa drága,értelmetlen
-
plus44
veterán
A készülék drága ennyiért, bár nekem kevesebért sem kellene.
Az értékelési rendszer maradhat, nagyon jó, átlátható és mindenki megnézheti, hogy miért épp az adott plecsnit kapta, a részpontszámok alapján viszonyíthat, stb.
-
sec094
tag
Nagyon tetszik az új értékelési rendszer. De azért remélem a plecsnik is megmaradnak.
-
Zsolto
őstag
Az i780-on van egy áü feliratú gomb, beírod az a-betűt, majd megnyomod az áü gombot egyszer, és van egy á betűd. Azt, hogy milyen sorrendben jelenjenek meg az ékezetes karakterek (és melyikek), egy sima txt fájl editálásával tudod meghatározni, én átírtam az eredetit, ami a WinMo-ban hivatalból van, így a magyar ékezetekhez alakuló rendszer jött létre:
Az a-ból, e-ből, i-ből egy nyomással lesz á, é, í, az o-ból egy, két és három nyomásra ó, ö, ő, az u-ból pedig ú, ü, ű lesz (nálam, de ezt a sorrendet te határozod meg). Nagyon jól használható módszer, és főleg vakon, mert nem táblázatból kell kiegerészni a karaktereket.Amúgy azt, hogy az i780-ról nem készült írás, én is sérelmeztem, azt a magyarázatot kaptam a szerkesztő uraktól, hogy a T nem adott nekik tesztkészüléket, ők pedig nem mentek utána, hogy szerezzenek egyet máshonnan.
Nem baj, itt is elmondom, hogy 45k környékén jogtiszta iGO K-Eu térképpel ellátott példányok keringenek, maga a teló pedig egyszerűen hibátlan, mióta megvan (február óta), eszembe sem jutott, hogy le kéne cserélni. Annyi finom okos megoldás van benne, hogy öröm vele az élet.
-
sBc
aktív tag
Magyar nyelv nincs hozzá?
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #22 üzenetére
az i780 tényleg megérdemelte volna, úgy 1,5 éve...
-
-
CHIPman
nagyúr
Bezzeg az i780-ról nem írtatok tesztet.
-
amanoba
őstag
nagyon bejön a teló külsöre, samuk közül talán csak a qwertysek tetszenek..
viszont a belső, na az kritikán aluli, 20-30közti kártyás árat reálisnak tartanék én is!viszont jo a pontozási rendszer
sonja: e63, az kb ilyen árban van.
-
Sonja
nagyúr
Köszönöm a tesztet, végül csak sikerült szerezni.
Ellenben jó, hogy megvártam, hogy írjatok róla. A sebességgel kapcsolatban az a kérdésem, hogy lassabb, illetve kb. ugyan olyan lassú, mint a Motorola V360/V360v?!
Azért pont ezt kérdezem, mert az volt nekem és baromira lassú volt a számomra. Most Nokia 6120c-m van és ha ettől lassabb, már nem is érdekel.
Köszönöm!
Csak akkor mi a fenét vegyek, ami legalább olyan gyors, mint a Nokiám + QWERTY gombsorral van ellátva és relatív ennyibe is kerül?!
Na mindegy.
-
-
Vamp
senior tag
Egy építő jellegű hozzászólás:
A képek között, a Ford Fiestában milyen motor van?
-
Zsolto
őstag
válasz
silentkiller #1 üzenetére
Bizonyám! Csak sajnos az i780-ról alig tud valaki, pedig szerintem a legjobb ár-érték arányú winmo a piacon.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez valami hasonló mint barátnőm i640V-je. Csak az slide-os kialakítású. A WM standard elég halott egy dolog, alig van rá program. Szerintem kár erőltetni.
Az értékelési rendszer viszont jó ötlet. -
Fancy-boy
addikt
Ez elég gyengusz.20 ért kártyásan még elmenne.
-
Inarus
addikt
Ez vérlázítóan kaki... Itt hever az asztalomon egy érintős, wifis, sokkal gyorsabb samu, ennek hozzák az utódját, ne egy ilyen átfaragott q9-et! Ráadásként rabsággal 43-50 között???
-
BloodRay
veterán
válasz
silentkiller #1 üzenetére
Tényleg inkább azt, ezt nem értem.
-
Algieba
őstag
Van benne FM rádió! Ah.
Bár inkább E61i-t vennék. Ugyan régebbi modell, de ennek a versenytársa, ha jól ítéltem meg.
Vagy az újabb E63-ast.Szerk.: A "csempéket" fülessel kell használni. Sokkal kényelmesebb.
-
Depression
veterán
A telefon nagyon gagyi, furcsa, hogy az itt hőn szeretett Samsung ilyeneket is gyárt.
Az értékelés viszont szimpi. -
joey04
titán
Juj az a böngésző milyen hihetetlenül gagyi.
Az értékelési rendszer jó ötlet. -
T0rnad0
addikt
Nagyobb érintőkijelzővel és wifivel jó lenne....
Aki magyar wint akar, az csalódni fog, a szolgáltatónál sem magyar nyelvű... -
Stiky
senior tag
"Ha nem idegenkedünk attól, hogy csempével telefonáljunk..."
"halk (Hogan)" - Priceless
Rég volt már ilyen cikkA továbbiakban már lesz ilyen értékelési táblázat is?!
-
silentkiller
senior tag
Ilyen áron, inkább i780-at a népnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az i600 utódja lehetne a Vodafone boltjaiban kapható készülék, de alig pár helyen változott.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest