- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Ez az LG fóbia...
Arena nem tudom tudod-e (
), de nem túl új telefon...
Egyébként én annyira nem tartok attól, hogy a Bada lenyomná az Androidot. Kicsit többen állnak utóbbi mögött.
Plusz azért elég sok javás alkalmazás van, a frissen fejlesztett Bada-ra jelenleg nem tudom mennyi...
Azért kíváncsi várok már egy Bada-s tesztet. -
hackeeeee
Jómunkásember
Jó hát nem mindenki alapból függetlenül vesz készüléket.
Nekem is jó a szolgáltató által adott, kivéve ha nincs szétb@rmolva.. Bár hála néha néha már az okostelóknál a live pl csak 1 gomb, nincs az egész menü gányolva.
De ugye épp az a cél, hogy ez a kategória olcsóbb legyen, 30-40 környéke.
-
-
AS
félisten
Androidnál sok a megkötés alsó kategóriában, ha már nincs wifi készülékben, akkor nem lehet market sem, és programokat sem lehet telepíteni, ez a szabály..
Bada ugyan úgy linusos mint az ANdroid, idövel biztos felül kerekedik a androdidon.
Pl: Van most Samsung Monte, JEt, pixon12 stb.... mint alap javas érintős készülék TW felülettel, nem nagyon lehet rá programokat rakni.
De ha idővel Bada lesz rajtuk minden telefonjuk okostelefon lesz, és lesz sok program is rá, divat érintősekre is.
LG Aréna és az összes új Lg mind javás nem okostelefon , csak java alapu alkalmazásokat tudnak. Jövőre már nem vehetik fel versenyt , hasonlótudású de okostelefonokal (BADA)+Ezzel Samsungnak növelődik a okostelefon piaci részesedése, NOkia azért vezet biztosan mert szinte mindegy telefonja az már.
Ezt akarja Samsung is mint a Nokia a S60 al.
Ennyi.
+Legtöbb felhasználó azt sem tudja hogy most készüléke okostelefon vagy sem, de szeretne rá rakni dolgokat, na itt is nagy előny lesz a Bada.
-
Joe bácsi
őstag
Akkor legalább megcsinálhatnák normálisra az Androidot, ha már az lesz a fő náluk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csinálhatnának alsóbb kategóriás telókat is akár Androiddal...
Szal gondolok itt akár nem csak az érintőkijelzős telókra. Sztem lenne rá igény/kereslet.
-
atike
nagyúr
Bada az alsó szegmensben? Végül is lehet... Majd valamikor... De azért nem hinném, hogy az Androidot kiütné onnan. Tuti érkezik hamarosan a 'butított" Android is, amit az egyszerűbb telókra lehet majd pakolni. Ezért (is) lesz érdekes a Vodafone saját márkás telója ami Androiddal jön. Vajon teljes funkcionalitása lesz? Vagy már "butítják"? Érdekes lesz...
-
madarasz92
őstag
Jól csinálják az Android szerintem nagyon jó..
És a Samsung készűlékek is.. -
gerilee
aktív tag
-
AS
félisten
Nagyon egyszerű
Bada val Samsung idövel kigymlálja az ilyen sima tw alapu JET, vagy Monte, telokat azokon is BADA lesz, nem java alapú lesz hanem bada, tehát Samsungnak id9vel az összes teloja okos telefon lesz.
Ez kérem igen jó terv -
leslieke
Jómunkásember
No igen. Ezzel szerintem még a piacra lépés előtt sikerült is a földbe döngölni a Bada rendszert. Ezért kár volt vele ennyit vesződni, és így már nem is tűnik annyira vonzó vételnek - számomra - a Wave.
-
ClioRS
őstag
Minek áldoztak pénzt a Badára?
Az Androidot megkapták volna ingyen is, így meg az alsó szegmensnek fejlesztettek egy új rendszert? Eléggé logikátlan. -
Norbi21
senior tag
Érdekes. Azt hittem, ha már kifejlesztenek egy saját oprendszert, azt nyomatni fogják ezerrel. Akkor ezek szerint ők is belátják, hogy az android most a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest