- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Ez az LG fóbia...
Arena nem tudom tudod-e (
), de nem túl új telefon...
Egyébként én annyira nem tartok attól, hogy a Bada lenyomná az Androidot. Kicsit többen állnak utóbbi mögött.
Plusz azért elég sok javás alkalmazás van, a frissen fejlesztett Bada-ra jelenleg nem tudom mennyi...
Azért kíváncsi várok már egy Bada-s tesztet. -
hackeeeee
Jómunkásember
Jó hát nem mindenki alapból függetlenül vesz készüléket.
Nekem is jó a szolgáltató által adott, kivéve ha nincs szétb@rmolva.. Bár hála néha néha már az okostelóknál a live pl csak 1 gomb, nincs az egész menü gányolva.
De ugye épp az a cél, hogy ez a kategória olcsóbb legyen, 30-40 környéke.
-
-
AS
félisten
Androidnál sok a megkötés alsó kategóriában, ha már nincs wifi készülékben, akkor nem lehet market sem, és programokat sem lehet telepíteni, ez a szabály..
Bada ugyan úgy linusos mint az ANdroid, idövel biztos felül kerekedik a androdidon.
Pl: Van most Samsung Monte, JEt, pixon12 stb.... mint alap javas érintős készülék TW felülettel, nem nagyon lehet rá programokat rakni.
De ha idővel Bada lesz rajtuk minden telefonjuk okostelefon lesz, és lesz sok program is rá, divat érintősekre is.
LG Aréna és az összes új Lg mind javás nem okostelefon , csak java alapu alkalmazásokat tudnak. Jövőre már nem vehetik fel versenyt , hasonlótudású de okostelefonokal (BADA)+Ezzel Samsungnak növelődik a okostelefon piaci részesedése, NOkia azért vezet biztosan mert szinte mindegy telefonja az már.
Ezt akarja Samsung is mint a Nokia a S60 al.
Ennyi.
+Legtöbb felhasználó azt sem tudja hogy most készüléke okostelefon vagy sem, de szeretne rá rakni dolgokat, na itt is nagy előny lesz a Bada.
-
Joe bácsi
őstag
Akkor legalább megcsinálhatnák normálisra az Androidot, ha már az lesz a fő náluk.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csinálhatnának alsóbb kategóriás telókat is akár Androiddal...
Szal gondolok itt akár nem csak az érintőkijelzős telókra. Sztem lenne rá igény/kereslet.
-
atike
nagyúr
Bada az alsó szegmensben? Végül is lehet... Majd valamikor... De azért nem hinném, hogy az Androidot kiütné onnan. Tuti érkezik hamarosan a 'butított" Android is, amit az egyszerűbb telókra lehet majd pakolni. Ezért (is) lesz érdekes a Vodafone saját márkás telója ami Androiddal jön. Vajon teljes funkcionalitása lesz? Vagy már "butítják"? Érdekes lesz...
-
madarasz92
őstag
Jól csinálják az Android szerintem nagyon jó..
És a Samsung készűlékek is.. -
gerilee
aktív tag
-
AS
félisten
Nagyon egyszerű
Bada val Samsung idövel kigymlálja az ilyen sima tw alapu JET, vagy Monte, telokat azokon is BADA lesz, nem java alapú lesz hanem bada, tehát Samsungnak id9vel az összes teloja okos telefon lesz.
Ez kérem igen jó terv -
leslieke
Jómunkásember
No igen. Ezzel szerintem még a piacra lépés előtt sikerült is a földbe döngölni a Bada rendszert. Ezért kár volt vele ennyit vesződni, és így már nem is tűnik annyira vonzó vételnek - számomra - a Wave.
-
ClioRS
őstag
Minek áldoztak pénzt a Badára?
Az Androidot megkapták volna ingyen is, így meg az alsó szegmensnek fejlesztettek egy új rendszert? Eléggé logikátlan. -
Norbi21
senior tag
Érdekes. Azt hittem, ha már kifejlesztenek egy saját oprendszert, azt nyomatni fogják ezerrel. Akkor ezek szerint ők is belátják, hogy az android most a nyerő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest