- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedricsi
tag
mert az apple másolási mániája oly tisztességes... SJ nyilatkozta anno, hogy ők lopnak. amúgy nem tudom, hogy lehet egy érintőkijelzős telefont úgy megcsinálni, hogy ne hasonlítsanak.. 60-70%-a az előlapnak kijelző, a maradék 30-40 pedig nagyrészt keret... akkor mégis miben tudnának különbözni? aki meg összekeveri a kettőt, az meg egyik gyártónak sem potenciális vásárlója..
igazad van erdoke, át is tettem offba.
[ Szerkesztve ]
-
Speedricsi
tag
válasz mazsi1911 #45 üzenetére
jogos, kivéve, ha Samoled. azért a nexus-nál is látni 312 ppi-nél, ha nagyon közelről nézi az ember, mert 'kíváncsi rá'.. de szerintem mindenki más, mert ágyban fekvős használatnál, ami nálam a legközelebbi (kb 20 centi), én 250 ppi fölött sem nagyon látom már a pixeleket, pentile-nál ilyen távolságból a 300 határeset..
-
Speedricsi
tag
válasz Black Dragon #28 üzenetére
láttam én is a videót, nem mondom, hogy nincsenek kivételek.. csak most, hogy túl akarok adni a lumián, látom, hogy tele vannak a hirdetőoldalak törött, repedt kijelzősökkel. note-ot tervezek venni, abból pedig 1 db-ot láttam eddig összetört kijelzővel, pedig régebbi típus, nagyobb a kijelző és több példányszámban is kelt el.
nyugodtan levonhatjuk azt a következtetést, hogy az unibody szebb és jobb de nem való telefonra, mert az egyszerűen leesik.. én pedig nem akarom tokban hordani a telefonomat, a fóliáról meg ne is beszéljünk, undorító dolognak tartom... (a poén, hogy a lumia a gyárilag hozzá adott gumi/szilikon tokban tört össze. mi lett volna, ha nincs rajta...?)kutkut: én is tudok vigyázni, de 1-2-3 év alatt minden telefon leesik párszor... lumia is úgy szaltózott, hogy meglöktek városban, míg neteztem. OFF vége
[ Szerkesztve ]
-
Speedricsi
tag
ugyanezt mondom én is. sokkalinkább egy műanyag, 2000 ft-os hátlap, amit, ha már eléggé összekarcoltál lecserélhetsz, mint egy egybeöntött "vasdarab". omnia 7 és a nexus is esett már le baj nélkül, meg a lumiám is 3 nap után először és 30ezres kijelzőcserével lehetett orvosolni a gondot. azért köszönöm szépen, ebből többet én nem kérek...
-
Speedricsi
tag
az omniák meg a wave-ek is széthullnak, azok azért vannak fémből, hogy akinek a minőségibb ház kell, azt vegye meg, akinek meg android meg 8mag annak meg úgyis mindegy, hogy miben van. arról meg nem is beszélve, hogy a SAR értéke pont ezért a samsungoknak messze a legkisebb, és nincs antennagate és hasonló probléma sem. a lumia-m is veszít a térerőből ha az antennánál fogom, samsungoknál ilyet nem tapasztaltam
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest