- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
Összességében nekem a Samsung a jobb a kettő közül (kinézet, hardver, szoftver, garancia stb.).
De hátha ajánlasz még mást...de remélem nincs harag
Ja, itt a prohardveren azért megkapta a Tab2es az ajánlott plecsnit, talán ők is értenek picit hozzá, ha én nem is....Legközelebb veszek egy 150.000 Ft-ost és akkor majd az árába kötnek itt bele a népek
Minden készülékbe bele lehet kötni....
-
Tippmix46
senior tag
Te viccelsz? Ez neked jobb? Szerintem nem...más?
Az Asus Memo Padnak van olyan 10 colos tabletja, ami jó, de nem a ME102A!!! Ami jó az meg 100-120 ezer Ft....
azért egy valamit a sok fikázás közben jó lenne észrevennének a kedves fórumtársak...
Egyrész az ár....tudok lén is mondani sok jó tabletet, de azok 1,5-2x annyiba kerül, mint a 75ezres, tehát azok nem jöhetnek szóba az összehasonlításkor.
Másrészt, 10 colról beszélünk...ha nekem a 10 colos 75 ezer, és valaki ír nekem ilyen összeg körül 8 col környéki gépet azzal mit kezdjek??? nekem 10 colos kell, mert az tablet, a többi valami tabletnek csúfolt megnövekedett telefon.
Harmadrészt a garancia, 2 év gyári samsung gari...nem valami sufni boltos garinak csúfolt ígéret, hanem Samsung garancia. Azért ez nekem már bizonyított. -
Tippmix46
senior tag
Én 75ért vettem 2 év garival, akkor 90-ért volt Tab3as....mivel csaknem ugyanaz a kettő (kicsit erősebb proci van a Tab3ban), ezért nem érte meg a 15 ezer Ft pluszt.
75 ezerért-ért írjál olyan modellt, ami 2 év garival, 10.1 collban veri a Samsung Galaxy Tab2es...köszi!Nagyon kíváncsi vagyok.
-
vicze
félisten
Ennyire nem látom ezt, még az Asus is sokkal értelmesebb árakat ad meg, ott a drágább tényleg olyan HW-t is kap. De a Samsungnál elvetették a sulykot, gyakorlatilag évről évre gyengébb HW-t adnak ki változatlan áron, ez komolyan normális? A 2éves N10-em olcsóbb és gyorsabb mint ez...
Értem, hogy amíg a sok hülye megveszi addig rendben van, csak ekkora mocsok nagy lehúzás egyik másik gyártónál sincs. 1 értelmes tabletet nem mutatott be a Samsung a 7.7 óta, és egy kicsit kiakasztó, hogy így piacvezetők már ebben is...
-
f(x)=exp(x)
őstag
Így van. Tesómnak ilyenje (Samsung Galaxy Tab 10.1) van. Már 4.0.4-el (bár nem emlékszem pontosan) is akadozott néhány alkalmazás telepítése után, de hogy frissítettem OTA-n még jobban akadozik, pedig tiszta telepítéssel csináltam (HR előtte és utána is).
. Ha ez nem lenne elég szinte minden alkalmazás akadozik rajta, lassú, búggal teli. Nemrég újra kellett indítani mert akármit csinált a tesóm kiírta a "a tácsvíz leállt". Ezerszer jobb választási lehetőségek vannak ebben az árkategóriában. Erre még a KK se fog jönni. Hogyha a méret nem számít annyire akkor például az aláírásomban szereplő gép körberöhögi az általad említett "bestbuy" tabletet. Arról nem is beszélve hogy fél óra múlva vérbe van a szemem attól a felbontástól.
-
Tippmix46
senior tag
80 ezer Ft környéke, ha még kapható valahol...legutóbb 75.000-ért volt 2 év gyári Samsung garival akcióban az Euronicsban novemberben, mi akkor vettük.
Ipad-ok 10 colban bőven 100 ezer felett, Note tabok is 100 felett, szóval ha valaki nem akar 100-150 ezer Ft-ot kiadni egy 10 colos tabletra, annak best buy a Tab2es...és persze ne is azokhoz hasonlítsuk akkor, de mondom a célnak tökéletes...ja és Samsung Smart tv-vel gond nélkül kommunikál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Társasjáték topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- EAFC 25
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest