- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Tippmix46 #62 üzenetére
"Őskövület? inkább aki szereti a minőséget!! Ennyi a különbség kettőnk között, de ezt vállalom.
Azt ne mondjad, hogy egy 7-8 colos tabletet zsebrevágsz...akkor meg? Amiben viszed azt, abban viszed a 10 colost."
↪Szereted a minőséget? Akkor miért a kis szar 50"-os tévéden nézed? Elmész a moziba és megnézed ott ahol jóval jobb a filmezés élménye. Akkor most mindenki menjen moziba mert ott jobb a minőség? Én a 107 cenis Full HD tévémen ugyan úgy nézek meg egy Full HD filmet mint a tabomon.Az meg hogy szerinted a 7 és 8 colos tabok ki szarok, attól még ne húzd le. Használj egy 8"-os tabot is a 10.1"-os tabbal is és majd utána beszélj. Nekem a kényelem a fontos és a mostani tabomat 1 kézzel simán átfogom, ami a tiédről nem mondható el.
"Méret: nehogy bead már nekem, hogy 7 és 10 col között nincs különbség...Egy 4,x colos iPhone és egy 5,4 colos Note telefon között is óriási a felhasználó élmény különbség netezéskor, filmnézéskor, gondolom a 7 és 10 colnál is érezhető akkor. Én a 7 colost vevőket nem értem, akkor vegyen egy Samsung Note telefont (5,5col)."
↪Még véletlenül sincs akkora különbség. Sőt hogyha már úgy is 1 árkategóriába van a két említett tab, akkor elmondom hogy nagyobb élmény ezen böngészni, mint azon, főleg a kijelző felbontása miatt.
"Azt gondolom, hogy ha te azt írod, hogy egy galaxy ace állat képeket tud csinálni, hogy neked még az életben nem volt egy Nikon/Canon tükörreflexes géped...túristákat nézzél meg majd egy külföldi kirándulás alatt (persze valami igényesebb nemzetből), azok nem röhögtetik ki magukat a tablettal fényképezéssel vagy az iphone kattingatással, vagy galaxy ace fényképezéssel, azok kezében kőkemény tükörreflexes gépek vannak...mert igényesek. Számít a minőség! Persze meg lehet örökíteni egy családi eseményt, utazást egy tablettal vagy telefonnal, akinél nem számít a minőség az azt is teszi...ennyi."
↪Régebben én is kőkemény tükörreflexes géppel fotóztam. (230k volt 3 éve) Attól mert valaki nem egy vagyonos fényképezőgéppel. Én mindent fényképeztem régen, úgy kb. 2-szer néztem vissza. Úgyhogy el is adtam és vettem rajta értelmesebb dolgot.
"Mondom, én ha van egy új 1080p mkv filmem, akkor azt nem fogom rárakni a tabletra (ahogy nem raknám egy rá egy 150-200 ezres tabletra sem) megnézni azon, mert az nem minőségi szórakozás!!! Filmet házimozi rendszerrel nézek a nappalimban nagy tv-n, kiváló hangzással...ennyi. Igényesség kérdése."
↪én rá szoktam rakni. Lehet hogy igénytelen vagyok de nem azon filózok közben hogy a TV-n jobb lenne. És szórakozok is közbe, mégpedig minőségi szórakozás megy. De tudom hogy igénytelen vagyok. -
f(x)=exp(x)
őstag
Így van. Tesómnak ilyenje (Samsung Galaxy Tab 10.1) van. Már 4.0.4-el (bár nem emlékszem pontosan) is akadozott néhány alkalmazás telepítése után, de hogy frissítettem OTA-n még jobban akadozik, pedig tiszta telepítéssel csináltam (HR előtte és utána is).
. Ha ez nem lenne elég szinte minden alkalmazás akadozik rajta, lassú, búggal teli. Nemrég újra kellett indítani mert akármit csinált a tesóm kiírta a "a tácsvíz leállt". Ezerszer jobb választási lehetőségek vannak ebben az árkategóriában. Erre még a KK se fog jönni. Hogyha a méret nem számít annyire akkor például az aláírásomban szereplő gép körberöhögi az általad említett "bestbuy" tabletet. Arról nem is beszélve hogy fél óra múlva vérbe van a szemem attól a felbontástól.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Csak szerintem ferde a középső fizikai gomb?
Szerintem nem lesz rossz ha jó áron indul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux kezdőknek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest