Új hozzászólás Aktív témák
-
saviola55
tag
Ne feéejtsük el, hogy lesz átjárhatóság a w8 és wp8 között, igy ami médiatartalom van w8-on, azt gond nélkül át lehet tenni wp8ra.(gondolom) Többek között ezért is lehet nagy dobás ez a vegyités. Mp3, flac, divx, mp4, nem lehetetlen, hogy simán másolással vigye wp8. Az tárhely bővítés meg szerintem már bíztosra vehető. Én többek között ezért is várok wp8 megjelenéséig, no meg hátha jó áron is lesznek akkor már a készülékek. (50k)
Nekem teljesen jó lenne egy 1 GHz-es procival és 1 GB Rammal szerelt, nfc esetleg LTE hálozatokon is müködőképes nokia valamikor 1 év múlva -
feliks
senior tag
Én csak alátámasztottam, hogy valahol volt ilyen hír..
Egyébként nem azt olvastam, hogy mostantól az android szabadságával fog kecsegtetni a WP7, hanem hogy leszakad a Zune-ról. Ez mondjuk azért nem meglepő, mert ugye a Tango külső kártyát is kezel majd. Ha így vesszük, akkor meg nem mindegy, hogy kártyaolvasóval kerül fel rá az adat, vagy kábellel..?
Persze ez csak az én logikám, lehet hogy a cikk, amit láttam/láttunk is csak kitaláció eredménye volt, de nem lenne irreális gondolat. (vagy lehet, hogy csak részben szakad el a zune-tól, vagy lehet, hogy olyan lesz, mint az iPhone, hogy ha látni látod a tartalmakat(Almánál a képeket) de csak olvasni tudod őket, írni nem)
Mindenesetre örülnék a dolognak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest