- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #74 üzenetére
Figyelej, itt nem vilagmegvaltasrol van szo..csak arrol, ez a platform most indul be.
A masik, meg miert byomna ki a HTC 12 uj telefont inden WP7-el mind droidal? Droidal nyomja mert ott van 600-800 MHz, 1GHz, 1,2GHz, 1,4GHz, 1,2GHz Dual Core 1,4GHz dual core pl.. szoval van hova skalazni es akkor meg csak a procirol beszletunk.WP7-nel meg ugye kiad 4 model 1GHz es 8at meg 1,5GHz.. itt azert masabb. Meg minden az a renddszer fut..kb ennyi a kullombseg
Ezert egy gyartonak jelen estben egy olcsobb es egy csucs keszuelk simman eleg WP7-bol met nincs hova varialni
Az eladasokat meg majd megnezzuk augusztuba akkor bolcsebb lesz mindenki. Az biztos, a mango megjelenes utan akkor pangas volt a keszulek piacon, sehol semmi uj mode sokaig meg a regieket sem lehetett mar kapni, csoda, h a Q4 2011 bar ennyi lett. De iden masabb lessz a helyzet, az biztos
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #68 üzenetére
Minden gyarto adott ki, lasd Samu 3at, HTC 2, Nokia 3, LG is jon ki egy keszulekkel. Jelenleg nem ontjak magukbol a tobbnel tobb tipust mert a WP nagyon egyforma, van egy minimum kotottsege es igy nem lehet kiadni 50eFT ganyet belole 600MHz-en
Es ezert adnak ki a gyartok 1-2 modelt belolle. Ne de en huje vagyok ugye es te vagy a mobilpia diktatora... Ugyis simman lehuzza a badat es legalabb 5% feljon iden ev vegieg, meglasd -
saviola55
tag
válasz
kiskaktusz #68 üzenetére
Arról nem volt valami pletyka, hogy microsoft csak nokia telefonokra enedné jővőben a wp-t használni? Szerintem akkor lenne igazán nagy robbanás nokiának, mivel idővel egy iOS verő hasonló rendszeré nőhetné magát ki a wp. Hogy verő lehetne azt abból veszem ,csupán, hogy nokia elég jó név még most is és ne mcsak a felsőkategóriában versenyezne wp ugyebár.
Egy idő után nem lesz symbian se, és ne mhiszem, hogy 60e Ftnál ne lennének olcsóbb ajánlatai nokiának, (persze s40-es butafonokat leszámítva) -
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #65 üzenetére
Hat szerintem azert nem igy van...a Nokia modellekle beindult az uzlet nalluk is, egyre tobben kezdenek ismerkedni a rendszerrel es szerintem ez jol meg is fog latszani a Q1-Q2 eladasokon majd
-
saviola55
tag
válasz
kiskaktusz #65 üzenetére
Szerintem ebből adódik, hogy nokia vagy hatalmasat fog nyerni ezzel vagy hatalmasat bukni (ez útóbbit azért kétlem). Én a nokia helyében megegyeznék az ms-sel, hogy csak nokia telefonokon lehessen wp. Simán le tudnák fedni időval akár a 20%os piaci rést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Linux kezdőknek
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest