- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Nem lelkesedünk, csak elmondjuk a tényeket. Aztán jön az ellentábor, és érzelmi alapra helyezik a témát. Jól megsértődnek, mert beletaposnak a lelkükbe, majd fellengzősen, lesajnáló hangsúllyal próbálják palástolni bukásokat, mert hogy a tényekkel már megbuktak.
Én is csak mosolygok, amikor a tények szembesítése után a másik fél csak makogni tud és látszik a komment mögül, hogy majd szétveti a düh, mert a sziklaszilárdnak hitt bizonyítékát fél pillanat alatt lepöckölik. ^^
Jack@l nem fordítva ülök, csak hátra felé nyilazok. Mint a szittya magyarok.
-
Laja333
őstag
De gondolom az NV módosított opengl megváltja a világot dolgot egyből bekajáltad, pedig még azt se látod sehol. Csodadriverüket is legendákba magasztaló marketing övezte, amivel elv felvették a versenyt Mantle-el. Gyakorlatban meg néhol visszalépés volt az előző verzióhoz képest is. Vizet prédikálás...
-
Laja333
őstag
Mint ahogy a cikkben írt openGl módosítás és dx12 várás nv oldalról sem jött volna el, ha nincs Mantle.
Fiery értem, hogy foggal körömmel akarod bizonyítani, hogy az AMD tök önzőségből készített egy nyílt valamit, de áruld már el NV mit tett le az asztalra csupa jóindulatból. Ők még ráadásul direkt akarnak kibabrálni a többiekkel. Akkor honnan ez az anyai ösztön nálad?
Sosem tudom megérteni mi az NVseknél ez az álandó vágy, hogy bebizonyítsák az AMD tök rosszindulatból akar bárki számára hozzáférhető technológiát használni. Az NV meg csupaszív használja az NV-only featureöket, csak hogy elősegítse az ipart.
-
Laja333
őstag
válasz
cipofuzo87 #26 üzenetére
Na meg ugye az a baj, hogy nektek az FPS az egyetlen mértékegység. Ettől van jóval fontosabb tényező, amiben a Mantle jobb dx-nél. De ugye amíg az emberek csak az fpst ismerik, addig "nekem nem hozott semmit a mantle".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest