- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #67 üzenetére
Akkor fordítsuk meg a kérdést: mire kell feltétlen a Kíndóz 7? Mi az, amire már az Xp biztosan nem elég? Egyébként nekem is dvd-s COD4 volt itt kölcsönben. Nem volt vele gondom. Legalábbis technikailag nem... amúgy nem tetszett eléggé.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #65 üzenetére
Az érdekes, mert én is sokat mókoltam SE-ket és nem kellett hozzá visszaváltanom Xp-re. A COD4-et meg eleve Windows 7-en toltam, amíg meg nem untam kb. 30 perc alatt. Nincs annak semmi baja! Mondjuk a virágboti verziókról nem tudok nyilatkozni sem rendszer, sem játékok szintjén...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #59 üzenetére
Kifejtenéd nekem bővebben mire kell neked párhuzamosan Xp és Windows 7, mikor a szerencsétlen W7 legalább 5 éve 100% kompatibilis lefelé?
Ha csak egy olyan szoftvert tudsz mondani, ami nem megy rajta, azt mondom, hogy igazad van...
-
jbazsa
csendes tag
válasz
quailstorm #61 üzenetére
Hát akkor ne telepítsd fel a grubot, ennyi az egész!
-
jbazsa
csendes tag
válasz
quailstorm #53 üzenetére
Pedig létezik a grub, miért felejtsem el? Ha arra van szükségem, akkor azt használom. Milyen op. rendszert nem tudsz bootolni grub2-vel? Mi akad össze mivel?
-
TBG
senior tag
válasz
quailstorm #55 üzenetére
Ugyanannyira elbaszódhat a windows-os boot okosság is, mint a grub. Ez alapvetően világnézet kérdése. Te windows oldalról közelíted meg, mindig van nálad biztos egy rescue disc. Én linux oldalról, nálam meg mindig van egy 100 megás Puppy, amivel bármit vissza lehet állítani.
-
TBG
senior tag
válasz
quailstorm #53 üzenetére
Az a legbiztonságosabb ha a windows bootMGR az elsődleges, mert az bármit bootol/chainloadol neked.
Ezt azért kifejthetnéd...mi az, hogy bármit? A GRUB-bal egyszerű megoldani. Windows-sal tömény hekk az egész.
-
jbazsa
csendes tag
válasz
quailstorm #35 üzenetére
Nem veszik az össze, te csinálsz valamit rosszul. Grubból tudsz "chainloadolni" grub2-őt pl. De nem is igazán értem, hogy miért akarsz több grubot használni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #35 üzenetére
Éppen ezért nem szoktam őket egymás mellé nyomorítani. Régebben a 10.10-es Ubi mellé ki akartam próbálni az akkor még új Mintet (12-es volt ha minden igaz...). Eredmény: többet egyik sem indult el...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #33 üzenetére
Nem, nem azt írtam.
Azt írtam, hogy át kell konfigurálni a java-t addig, még a droid fordul. Tökéletesen értem miről beszéltél. Nekem is fenn van az újabb is, ki sem lehet szedni. Lásd a képeken!
Amúgy ilyenkor jön az az út, hogy megpróbálom elkerülni a választ: ezer éve nem néztem meg melyik disztró kezel pont grub2-öt, ugyanis nem szoktam több rendszert futtatni így nem nézegetem.
Figyelem!
A JAVA leírásnál javítottam a döglött linkeket, valamint felhívnám a figyelmetek arra, hogy a szövegtördelés nem kezeli még az ilyen hosszú kódokat, szóval a három hosszú parancs így néz ki:
$ sudo update-alternatives --install /usr/bin/javac javac /usr/lib/jvm/jdk1.6.0_45/bin/javac 1
$ sudo update-alternatives --install /usr/bin/java java /usr/lib/jvm/jdk1.6.0_45/bin/java 1
$ sudo update-alternatives --install /usr/bin/javaws javaws /usr/lib/jvm/jdk1.6.0_45/bin/javaws 1***
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #24 üzenetére
Itt nem az őskövület mivolta a baj vagy éppen a nembaj a droid forrásoknak, hanem hogy folyamatos licenc váltások mennek a háttérben, amivel kicsit sincs szinkronban egyik oldal sem. Lásd a java nem véletlen van úgy, ahogy van. Még meg nem egyeznek, addig ez így is marad.
A Linuxot meg nem lehet "összeszemetelni". Pláne nem fejlesztőként.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
quailstorm #22 üzenetére
Én először bepróbálkoznék a meglévőn a helyedben. Talán mire oda jutsz, ki lesz irtva az összes bug a CM-ből, ami megállítana.
Bár kétségtelen, hogy az elmondottak alapján nem ártana annak a gépnek egy rendrakás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest