Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
semmi lagg, villámgyorsan fordul,,, érezhetően gyorsabb mint a B15
csináljatok egy backuppot.. egy próbát megér
-
sagit
veterán
no wipe-ként felment de nem tudok bejelentkezni a google accountommal szóval kapott egy factory reset-et
frankón testre szabható és mocsok gyors.. írja is a fejlesztő hogy a sebesség volt a cél
statusbar-on rengeteg minden állítgatható, lockscreen-en is
eddig ennyi (elvileg javítva van benne az android os fogyasztásának a bugja) -
sagit
veterán
én ma kipróbálom ezt a romot : [link]
-
havenger
tag
Kint van a 0.8.0-s semaphore kernel, javítottak néhány fagyást(töltő rádugáskor nekem is előjött néha) és a beépített adatforgalom számláló is működik már tökéletesen. 0.7.5-re wipe nélkül felment cwm-ből.
-
tesoh
tag
Sziasztok segítséget kérnék! Adott nekem egy cm9 + devil 1.0 kernel, de az istenért sem akar összejönni ez az OC(Ami a telepítési útmutatóban van). Valaki esetleg le tudná írni lépésről lépésre? Előre is köszi.
-
havenger
tag
Gondolom úgy mint bármilyen kernelt. De ha CWM-ből felrakod a docmaster v3.1-et egy sima b15-re az is ugyan az. B15 alap meg semaphore kernel+nova launcher, mondjuk van 1-2 plusz app, meg samsung apps meg facebook sync benne, és invertált színű névjegyzék és email kliens..
Ja és egyből működő superuser app -
( V )
veterán
erről jut eszembe, én is kacérkodtam a gondolattal hogy kipróbálom a Sema ICS-t (bár még viszonylag kezdetleges) - ha devilen vagyok hogy célszerű feltenni: (nand mentés alap) wipeok, B15 reflash és utána vagy csak simán a mostanira rá lehet flashelni?
-
havenger
tag
Az adatforgalom számlálót vissza lehet valahogy gyári állapotba állítani? Nem mér semmit, és a limitet meg az intervallumot sem lehet állítani. Semaphore kernel okozhatja? Alap b 15-nél működött, de ebben a docmasters-ben nem akarja az igazat, lehet valamit túlmoddoltak rajta
-
D1L1ZS
őstag
Chrome Beta WoW!!!!! PC-n is a kedvenc böngetőm...sztem Androidon is az lesz...am. kipróbáltam, nálam semmi fc nincs...ez a szinkronizálás meg überkirály! Már most imádom, bár még csak beta...
-
sagit
veterán
narancs nekem nem jön be.. bár lehet csak megszokás kérdése.. az ICS kék sem tetszett
am 2.8-nál tartunk sőt a "cséndzslogban" már 2.9-van és végre odaírta a verziószámot
faja változásokat ír, bár csak működne is.
délután tesztelemlogarithm:macska nekem nem jött be soha, bár enm kicsit szmúsz
-
( V )
veterán
mondjuk nem értem miért nexus shotokat rakott ki ha már nevet váltott...
szerk: ja igen látom - az eredeti exodus project shotjai...mindenesetre ígéretesen fejlődik, de ahogy látom (#172) van még miért várni egy rendes stable verzióra
-
sagit
veterán
remélem nem csak a neve változott hanem a bugok is megszűntek.. 2 perc és mondom a tapasztalatokat
-
havenger
tag
Közben rájöttem én is, hogyan kell, igaz egy módosított b15-öt raktam fel, Docmaster v3.1. Egész jó, bár kicsit homályos képeket tölt be facebookról, de az legyen a legkevesebb.
Amúgy lehet a sima Facebook appal is megcsinálta volna márNem tudom mi a különbség a friendcaster és a facebook contact sync között...
Múltkori bootloopot amúgy csak egy 3 file-os JVT újrahúzásával tudtam megoldani. a nandbackup ugyan úgy rossz volt, vagy csak én nem voltam elég türelmes
-
sagit
veterán
jah és friendaster-rel jó a facebook sync.. csak eddig lusta voltam kipróbálni
-
sagit
veterán
felraktam a 2.5-ös exodus-t.. még mindig szar a talk és az usb csatlakozás is bugos nálam.. szóval várok...
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
kicsit off...
valaki meg tudja mondani, hogy a kijelölt részt hogyan lehet eltüntetni adw ex-ben?
egyszerűen nem találom....
-
( V )
veterán
touchwake: miután kikapcsol a képernyő még az nstoolsban meghatározott ideig érzékeli az érintést és visszakapcsol - szerintem jó feature főleg ha sokáig bambulok vmin és kikapcsol a kép -> nem kell babrálni a bekapcs gombbal
ott van amúgy a leírás Q & A szekcióbanmeg egy [link] is a konkrét modhoz.
a VC-t viszont nem találom hogy hol lehetne csavargatni, mi kell hozzá?
oké most már reagál a Voodoo Controlnekem a Voodoo v1 profilon van.
-
sagit
veterán
az nekem is előjött... csak MTP-vel akart csatlakozni a szemét
van 2.5 is, de nem akarom most felrakni.. délután csinálok egy backupot és akkor majd.Devil kernelhez: topikjában írták hogy a CFS multitaskingra jobb de kicsit lassabb mint a BFS. Én azt raktam fel, eddig szuper.
Intelidemand is elmegy, az idle fogyasztás is jó. (wifin 1%/1 óra)
ez a touchwake micsoda? nemnagyon találtam róla semmit.
Illetve ki milyen voodoo color beállítást használ?
-
logarithm
őstag
Új devil kernel a láthatáron
[link]
-
sagit
veterán
parancsolj: [link] itt még kék az óra és nincs középen.. de nem bugos
D1L1ZS:full szűz rendszerre is felraktam hátha úgy menni fog.. nem megy a talk, akármit csináltam szóval továbbra is marad a 2.0
ha kell mégis a talk akkor a build 15-ből root explorer-el ki kell másolni és betenni a system/appba
-
havenger
tag
válasz
havenger #148 üzenetére
Grr kicsúsztam.
Ez elég jónak tűnik: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1465839. Holnap lehet kipróbálom -
havenger
tag
válasz
havenger #136 üzenetére
Közben visszatértem én is. Valahogy nem javította ki a másik kernel sem a bootloopot(hiába restore-oltam bármit), úgyhogy felraktam egy 3 file-os JVT-t. Ez jó is lett egyből
Inkább kivárom 2.3.5-ön amíg beleírják a hacksungos ICS-be a sync támogatást. Valami belsős infó nincs róla, hogy mikor jön a build 16?
Vagy onecosmic féle rom mennyire jó? Abban a sync benne van ha jól emlékszem.
-
D1L1ZS
őstag
Letöltöttem a legfrissebb BExTémát (changelogban 2.3 szerepel, fejlécben még csak 2.2...valszeg a legujabb tölthető, mivel a mérete eltér a 2.2-től...) A töltés anim ujra műxik...
Egyelőre ennyit vettem észre nagy hirtelen...
Szerk: flesselés után a google csevegő FCzik, mármint mikor feláll a rendszer, az fogad h a google csevegő sajnos leáll...de amugy sem használom...
-
( V )
veterán
a Nova Launcher-t azért még vissza flasheltem, mert még így bétában is nagyon tetszetős
-
havenger
tag
Mindenképp ICS kernelt? Van cf-root 2.3.5 JVT-m kéznél. Abból tudnék restore-t nyomni egy régebbi 2.3.5-re vagy egy build 15-ös mentésem is van. Azt nem tudom hogy CWM-ből kernelt is állít e vissza, mondjuk így telepedett az ICS is.
Valószínűleg ott rontottam el, hogy a wipe után beindítás nélkül egyből felraktam a samsungos appokat -
havenger
tag
Na csináltam egy wipe-ot, hátha így működik a sync, erre bootloop, és a recovery-t sem tudom előcsalni, csak a download módot. Ötlet? odinnal rakjak rá egy devil kernelt?
-
havenger
tag
válasz
havenger #125 üzenetére
Na jó lett, a hozzászólásoknál találtam b15-ös hacksungra való sync zipet. Legalábbis a listában ott van, egy custon contact list-et meg gyerekjáték felrakni.
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=876716&d=1327769280 -
sagit
veterán
flesseld rá a v 2.0-t
bejavította az akkut nálam és az óra is középen maradt. Viszont az elhalványuló ikonok bugosak maradtak.havenger: én a SamMarket+Sync verziót raktam..- és megjelent a szinkron csak éppen cseszik szinkronizálni
(de lehet hogy nálam van a hiba)
-
Narxis
nagyúr
Informatív cikk, köszönjük!
-
sagit
veterán
-
sagit
veterán
-
havenger
tag
Felraktam én is a build 15-öt. Egész jól megy, bár van néhány furcsasága. Be van építve már ugye az akku kijelző módosítása, de hiába kapcsolom bármire, nem változik, újraindítás se segít, van valami módszer rá, hogy működjön. Ugyan ez van a térerővel is.
Másik: facebookot meg twittert lehet valahogy párosítani a névjegyzékbe? Vagy úgy egyáltalán a telefon accountjaihoz hozzáadni? Facebook app telepítése után ott van a hozzáadható accountok közt, de nem csinál semmit ha rábökök. Ez a két dolog zavar, minden egyéb tökéletesen működik eddig.
Ja és nem lehet valahogy egy alap samsung TW-s kontakt listát alárakni? Ennek az alapnak eléggé körülményes a használata. Bár gondolom lassan napirendre fog kerülni a feljavítása. -
( V )
veterán
válasz
logarithm #106 üzenetére
nah megvan a válasz: a Known Issues alatt volt - Regression in BUILD 15: Superuser application crashes (fix) [link]
cwm-ből flash én utána műxik rendesen!ellenben ez a legutóbbi (2.1 - onnan gondolom hogy az óra középre került) exodus kissé buggos: a redőny folyton látszik fent és kitakarja a status bart...
-
D1L1ZS
őstag
Köszi az infót...
Meglestem és nem képes a fejlesztő srác odabiggyeszteni h v2.1 vagy valami...de a fejlécben még csak 2.0 szerepel...meg van egy 27.4 megás (SGS-SGS2) meg egy 21.x megás...A topikjában láttam hvalaki kérte h számozza meg őket...nem tartana semeddig...ez annyira idegesítő számomra...A nagyobb méretűt toltam most fel...Holnap gondolom fenn lesz majd a 2.1 is...
-
sagit
veterán
frissült az exodus.. 2.1 az aktuális
-
logarithm
őstag
A superuser csak nekem zarodikbe amikor megnyitom? Mukodni mukodik, csak nem tudok bele lepni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest