Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Ma kell megjelennie
-
BorgBoss
tag
Dettó én meg prémiummal rendeltem elő és erősen aggódom mit kapok érte. A Bf3-at sem használtam ki prémiummal, de mostanság semmi értelmes játék -számomra - nem jön ki
Megváltás lenne egy új stalker. Régen majd minden játékot kipróbáltam, most meg megveszek párat és bőven elég. Szerintem a stalker még mindig az egyik legtöbbet újrajátszható játék. Az a hangulat ... ha nem jön be a BF4, akkor jön a stalker a téli napokra az biztos
-
BorgBoss
tag
Ááá semmi
Csak annyi, hogy ilyen meg olyan jó lesz. Egy-két ingame és a legrosszabb, hogy nincs megjelenési határidő sem.
El vagyok én a Borderlands 2 és majd a BF4 párossal, de ezt várom a legjobban. A játékipart legszörnyűbb híre volt számomra, hogy elmeszelték a STALKER 2-t. -
BorgBoss
tag
Lehet fújni rám, de számomra a S.T.A.L.K.E.R az eddig megjelent legjobb játék a piacon. Egy játékkal sem játszottam annyit mint ezzel, pedig még c64-el kezdtem.
Őszinte elismerésem a fejlesztőknek, mind az eredetinek, modifikációknak és az LA fejlesztőinek.
Örülnék annak, ha minél több stalker kiegészítés (DLC és egyebek jelennének meg). Mindet megvenném szívesen. Vagy, ha ingyenes lesz, akkor egy adomány számlára az igazi stalker kedvelők biztos fizetnének, hisz komoly munkáról van szó és hátha folytatják a fejlesztők.
Az, hogy lefújták a SATLKER2-t egy nagyon szomorú dolog.
ÖRÖM volt olvasni a cikket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged