- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
ez van...
a szolgáltató talán "leveri" majd a viszontoson a félretájékoztatást, de a többi nem hozzáállás, hanem szabályozás kérdése.
nekem is volt már olyan, hogy webshop rendelés kapcsán üzletben történő átvétellel kértem valamit, az üzletben pedig problémáztak a rendelésen, mire telefonáltam az ügyfélszolgálatra, segítettek is, rászóltak az üzletre, ahol ezt követően megoldották a dolgot. -
válasz
Stauffenberg #29 üzenetére
gondolom azért, mert mire abba a fázisába jutott az ügy, már a webshop raktárában is elfogyott a 64 és 128 GB típus.
-
válasz
Stauffenberg #27 üzenetére
mindegyik üzlet viszontos már.
rendelni tudnak elvileg üzletbe is, de a gyakorlatban nem mindig megfelelően valósul meg. (a telekom biztos nem a maga ellensége, elsőbbséget élvezhet a webshop rendelés, amiből nem kell jutalékot fizetni a viszontosnak.)
alapesetben is érdemesebb ilyesmit webshop útján intézni, már csak az elállási lehetőség miatt is. -
válasz
Stauffenberg #25 üzenetére
neten kellett volna rendelni az elmúlt hétig, amikor még volt készleten a központi raktárban, üzletben valóban nincs már egy ideje.
készletértesítőre is van lehetőség feliratkozni a webshop felületen, elvileg várható újabb készlet.
az üzletben dolgozó ügyintézőknek értékesíteni kell elsősorban - a fizetésük is ilyen értékelésű, pláne azóta, mióta külsős cégek csinálják mindenhol -, így érdekük eladni azt, ami náluk épp készleten van - nem azonos az üzleti és a webshop -, ezért nem lep meg, ha akkor is érdekeset mondanak, vagy mást akarnak kihallatni a mondandójukból, amikor a webshop raktárán még van és rendelhető más is... -
válasz
Stauffenberg #23 üzenetére
szűk egy hete még biztosan volt készleten 6 plus 64 és 128 GB verzió, mert akkor néztem, hogy csak a két világosabb színben van már, tegnap néztem rájuk ismét, akkor már csak 16 GB volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest