- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
Ezt próbáltad?
"Amennyiben minden elvégzett beállítás ellenére sem hallható a megfelelő 5.1 hangzás, a TV audio beállításainál ne alaphelyzetben, hanem már egy adott anyag lejátszása közben kell kiválasztani a megfelelő hangsávot, ez a Samsung típusokra kifejezetten érvényes! (Hang, További beállítások, SPDIF-kimenet.)"
Nekem nincs ilyenem. Tervezgettem, hogy veszek de az 5.1 -es philips analóg hangrendszerem tud 5.1 -et keverni egy egyszerűen jack csatival rádugott eszközről.
-
Findzs
addikt
válasz
Beretta 92R #35 üzenetére
Szerintem nem lesz sokkal jobb a minőség.
De a vájtfülüek biztos mást mondanak
Keres egy megfelelő topikot mert ez nemigazán pörög
-
Findzs
addikt
de jó hogy megírtad ezt a blogot
nekem is olyan gondom van hogy új tv re szeretnék régi analóg 5.1 -et kötni
és így amit eddig htpc -vel oldottam meg most kiválthatná ez az eszköz mert a tv -vel lehet netezni, usb -ről filmet lejátszani, online sorozatokat nézni stb. és akkor így mindezt 5.1 be tehetném persze bdrip -ekkelmár csak szereznem kell egy ilyet szétnézek hátha van magyarhonba is valahol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest