- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
A többségében pozitív hozzászólásoknak köszönhetően én is rászántam magam egy ilyen "kütyü" megvételére... ....egy [Samsung K5500] "okos" TV-hez szántam amit egy régi, "Jazz" márkájú analóg 5.1-es hangrendszerrel szerettem volna összekötni ennek a segítségével. A leírása, valamit az itt leírtak szerint igyekeztem bekötni... ....és már ezzel akadt némi gondom: az optikai kábel csatlakozója egyszerűen nem akar benne maradni a TV-n lévő optikai aljzatban, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Viszonylag jó optikai kábellel, leírás szerint bekötöttem, beállítottam.... ...néma csend.Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.
Kíváncsiságból rendeltem egy olcsó 2.1-es verziót is, hogy "áh, az úgyse fog működni"
.... ....bekötöttem, beállítottam a TV-t ahogy kell... ...és elsőre tökéletesen működött, a fent említett hangrendszerrel.
Hálás lennék, ha lenne valakinek bármilyen építő ötlete, hogy mi lehet a gond... ...talán a kütyü rossz, vagy megszívtam a TV-vel és nem kompatibilis vele... ....jó lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest