Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsixty
csendes tag
Sziasztok!
A többségében pozitív hozzászólásoknak köszönhetően én is rászántam magam egy ilyen "kütyü" megvételére... ....egy [Samsung K5500] "okos" TV-hez szántam amit egy régi, "Jazz" márkájú analóg 5.1-es hangrendszerrel szerettem volna összekötni ennek a segítségével. A leírása, valamit az itt leírtak szerint igyekeztem bekötni... ....és már ezzel akadt némi gondom: az optikai kábel csatlakozója egyszerűen nem akar benne maradni a TV-n lévő optikai aljzatban
, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Viszonylag jó optikai kábellel, leírás szerint bekötöttem, beállítottam.... ...néma csend.
Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.Kíváncsiságból rendeltem egy olcsó 2.1-es verziót is, hogy "áh, az úgyse fog működni"
.... ....bekötöttem, beállítottam a TV-t ahogy kell... ...és elsőre tökéletesen működött, a fent említett hangrendszerrel.Hálás lennék, ha lenne valakinek bármilyen építő ötlete, hogy mi lehet a gond... ...talán a kütyü rossz, vagy megszívtam a TV-vel és nem kompatibilis vele... ....jó lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad P14s Gen2. Ryzen 5 Pro-5650u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, mintha tervezésnél valamit elrontottak volna. Persze rögtön gondoltam, hogy az "ajándék" optikai kábel dísznek jó, másra nem feltétlenül... ....így vettem jobb minőségű optikai kábelt. Fura módon ez sem tökéletesen passzol, de legalább nem ugrik ki a helyéről. (...talán irreálisan drágát kellett volna választanom?
)
Mindent létező variációt kipróbáltam, a cikkben írt hangbeállításokat is... ...és semmi nem történik, semmilyen hangot nem ad ki magából.