Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Szia!
Bocsi a késedelemért, de a nyaralás kellős közepén sehogy nem jutottam gépközelbe, de nem is nagyon hiányzott

A dekóder ehhez a hangrendszerhez mindenképp kell, mivel csak analóg bemenetei vannak, természetesen máshoz is, amin csak analóg van és nincs optikai vagy digitális koax bemenet.
A "tesztben" szereplő Orion hangrendszert a fiamtól kértem el, ő laptophoz használja. Na ehhez ajánlanám igazán vagy asztali géphez, házimozizáshoz az elmegy kategóriába tartozik. Ami rendkívül bosszantó benne, az aprócska távirányítója kb. 1 méteren belül használható (nem az elem gyenge)
Az Orion műszaki embere is csak annyit tudott mondani: ez ilyen. Univerzális távirányítóval is próbáltam helyettesíteni, úgy tűnik, hogy az infra vevő a gyenge pontja. A szetthez kapott hangfalakban elhelyezett hangszórók gyengécskék, nagyobb tér betöltéséhez teljesen alkalmatlanok, ezért is javasolnám inkább laptop, pc használatához, vagy kisebb szobába. A mélynyomó viszont meglepően kellemes, nincs kellemetlen és folyamatosan összemosódó búgás, a mélyhangok és a basszus megfelelően "lélegzik". A beépített erősítő és lejátszó is teljesen korrekt, USB és memóriákártyáról szépen játszik. Ami még rendkívül kellemetlen, hogy kikapcsolás után az utolsó lejátszáskori hangbeállításokat elfelejti, bár pillanatok alatt újra beállítható bármi, a már említett táviránytó probléma miatt ez csak közelből kivitelezhető 
Sajnos ebbe az alacsonynak nevezhető árkategóriába ennyi fér bele, de ez természetesen más gyártókra is igaz. Egyelőre még én is erősen gondolkodom, hogy beszerezzek-e még egy ilyet (a gyerek már nyafog), mert normális hangfalakkal nagyon kellemesen szól! Az említett kellemetlenségeket leszámítva is nevetséges az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700/Radeon 7800XT/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Iphone 13 128Gb, 100% akku, gyönyörű, sok tartozék
- AMD Ryzen 7 5700X3D/GeForce RTX 4070 12GB/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ryzen 5 4500/ GeForce RTX 3070/16GB DDR4 RAM/512GB M.2 SSD konfig eladó sok-sok garival
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az Orion műszaki embere is csak annyit tudott mondani: ez ilyen. Univerzális távirányítóval is próbáltam helyettesíteni, úgy tűnik, hogy az infra vevő a gyenge pontja. A szetthez kapott hangfalakban elhelyezett hangszórók gyengécskék, nagyobb tér betöltéséhez teljesen alkalmatlanok, ezért is javasolnám inkább laptop, pc használatához, vagy kisebb szobába. A mélynyomó viszont meglepően kellemes, nincs kellemetlen és folyamatosan összemosódó búgás, a mélyhangok és a basszus megfelelően "lélegzik". A beépített erősítő és lejátszó is teljesen korrekt, USB és memóriákártyáról szépen játszik. Ami még rendkívül kellemetlen, hogy kikapcsolás után az utolsó lejátszáskori hangbeállításokat elfelejti, bár pillanatok alatt újra beállítható bármi, a már említett táviránytó probléma miatt ez csak közelből kivitelezhető