Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nekem ez nagy dolog, pedig hidd el sok mindent láttam.
-
RootRulez
félisten
Azt nem írtad, csak minden szavaddal arra céloztál (legalábbis én annak vettem), hogy én biztos meglepődnék, ha látnék egy tehenet, ami nem lila... Láttam már sok bogarat, de ilyet/ekkorát még nem.
És attól hogy ez neked nem nagy durranás, nekem és még jó pár emberkének lehet az
mod:
Ami a lényeg, hogy félre lettünk értveÉs nem, nem vagyok parizel-zabáló paneltigris!!
-
törölt tag
Én a csótányokkal voltam így, mikor a lakótelepre költöztünk anno. Nézem az asztalt, bordó terítő volt rajta, ejj, mondom mi ez? Rojt? Megérintettem, elszaladt. Besz*rtam.
Meg azt bírtam, hogy anyám mutatóba (az önkormányzatnak, mivel önkormányzati bérlakás volt) eltett párat, 3 hónap után még éltek úgy a befőttes üvegben, a vízben (!!!), hogy fél testük szabályszerűen lerohadt. Sajnos képem nincs, de nagyon szívesen lefotóztam volna, mert elég érdekes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- Xbox One
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged