- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
kinomban irtam az Insectariumnak hogy ugyanma' mi ez, es vegre kiderult:
[link]
most mar azt is tudom, hogy fenykepeztem egy elo peldanyt is, ami azert volt poen, mert egy teljesen fekete barlang latszott csak, es a fenykepen lehetett csak latni a vakunak koszonhetoen magat a szepseget -
Méretes példány.
-
-
albertboy
tag
Kiráz a hideg ha meglátok egy ilyet és hasonló társait
-
RootRulez
félisten
aero.
Fűzfák környékét kifejezetten szeretik, nem tudom miért...
Tudom, hogy bárándi vagy. Figyeltelek...
-
kovsol
titán
válasz
Cthulhu Dawn #45 üzenetére
A túlélés a somogyi vadonban című részben ?
-
No-kia
addikt
válasz
szombatitomi #12 üzenetére
én akkor néznék csúnyán ha belemenne szemembe
-
RootRulez
félisten
Nekem ez nagy dolog, pedig hidd el sok mindent láttam.
-
Thome
veterán
válasz
RootRulez #37 üzenetére
Még mindig félre értesz. Mondom a te meglepődésed nem nagy durranás, ez nem azt jelenti, hogy számomra nem nagy durranás (mondjuk nem, de ez részletkérdés...
), hanem azt, hogy itt volt valaki aki gúnyolódott "aztamindenit" stílusú szöveggel, erre válaszoltam ezzel, hogy ez még nem is gáz, ha ennyire lepődsz meg egy ilyen kis dolgon, de amikor a csávó egy lovon hűű meg háá, meg mittomén, látványosan, az már vicc.
-
RootRulez
félisten
Azt nem írtad, csak minden szavaddal arra céloztál (legalábbis én annak vettem), hogy én biztos meglepődnék, ha látnék egy tehenet, ami nem lila... Láttam már sok bogarat, de ilyet/ekkorát még nem.
És attól hogy ez neked nem nagy durranás, nekem és még jó pár emberkének lehet az
mod:
Ami a lényeg, hogy félre lettünk értveÉs nem, nem vagyok parizel-zabáló paneltigris!!
-
-
14adam
addikt
azt hidtem,hogy óriási diót találtál
-
Cthulhu Dawn
őstag
Szinte már szép.
-
Pörp
senior tag
Érdekes megjegyzés a wikiről:
"A hímek megnagyobbodott rágójának a szexuális versengésben van szerepe."
-
törölt tag
Én a csótányokkal voltam így, mikor a lakótelepre költöztünk anno. Nézem az asztalt, bordó terítő volt rajta, ejj, mondom mi ez? Rojt? Megérintettem, elszaladt. Besz*rtam.
Meg azt bírtam, hogy anyám mutatóba (az önkormányzatnak, mivel önkormányzati bérlakás volt) eltett párat, 3 hónap után még éltek úgy a befőttes üvegben, a vízben (!!!), hogy fél testük szabályszerűen lerohadt. Sajnos képem nincs, de nagyon szívesen lefotóztam volna, mert elég érdekes volt.
-
Thome
veterán
A legjobb, mikor volt itt vidéken egy "póni fogadóban" ilyen "bor napok", lejött a pösti rokona egy ismerősömnek, mert mi "airsoft sátort csináltunk" és hozott hozzá fegyvereket, aztán látott egy lovat ott, hogy "húú ott egy ló, figyeld mán, ott egy ló, aztaaa..." meg: "hogy hííják ott azt a kicsi izét, azt ott a, azt a kicsi lovat?" (pónira gondolt) NC
Vannak ilyenek, szóval RootRulez meglepődése nem nagy durranás...
-
danih
veterán
válasz
szombatitomi #20 üzenetére
Na, akkor átéred az oktávot ha 9 bill
Egyébként a denebogár hullájára már ott tart igényt az a másik kis zöld -
törölt tag
válasz
szombatitomi #20 üzenetére
Szerintem ha egy ilyen berepülne a lakásba, vaslapáttal mennék neki...
Nagyon nem szeretem az ilyen "őslényeket"... -
RootRulez
félisten
válasz
Winner_hun #16 üzenetére
Hána, nekem ez még új, pedig kisvárosban lakom és kiskoromban én is találkoztam sokféle lénnyel.
-
nem_tom
őstag
válasz
És ez amúgy mi a #@!+$÷?
-
Winner_hun
félisten
Alig hittem el, hogy ilyen létezik...
huha
-
danih
veterán
válasz
Zongorán méregetted?
-
doc
nagyúr
Montrealban voltunk az Insectariumban, ott olyan allatok (rovarok) vannak vitrinben, hogy nincs az a penz amiert en ezeknek a termeszetes elohelyere koltoznek... a legdurvabb egy akkora pok, ami nagyobb mint a fejem, es kb. 5 cm-es iszonyat fogazott csapragoi vannak... ha hazamegyek megkeresem a kepet es felrakom
-
-
mephi666
nagyúr
mi zánkán "találkoztunk" egy szép példánnyal még 2éve: link, de ez kisebb volt azért
nagyon szép állat... a pókokat viszont rühellem én is...
#9: ettől instant infarktust kapnék, ha rám mászna... tudom, hogy teljesen ártalmatlan emberre nézve, de akkor sem szeretem a pókokat... előbb tartanék szabadon 2 tucat siklót meg 40 egeret/patkányt/békát/bármit, mint pókot...
-
danih
veterán
Így salátával jó is lenne, a dresszinget hiányolom.
-
nem_tom
őstag
Láttam már néhány ilyet, mivel "falun" lakom.
Én inkább a kb ekkora dongószerűségektől vagy ki.
-
barnam_
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nem nagyítottam rá a képre
-
keIdor
titán
Jaja ez a szarvasbogár, én elég sokat fogtam pár éve. Legalább ötöt évente.
-
No-kia
addikt
hát én sztem találkoztam már nagyobbal is a természetben, de azért nem rosz
-
RootRulez
félisten
[forum_upp]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest