- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Senki nem mondta főleg nem én ezt. Robotok nem fogják helyettesíteni az ilyen melosokat. 8 általánossal is tudná ezt bárki aki nem debil és van egy kis esze.
Narxis: Én elégedett vagyok a keresetemmel. Aki most idejjönne kiröhögné az órabért amit ajánlanának....de nekem nem az van. Mivel 11 éve vagyok itt és évente van emelés.Szóval a robotok továbbra is bekaphatják
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Azért ez nem így van. 11. éve itt gályázok és kb 0 új embert vettek fel. Pár év és kb kihal az üzemünk mert az öregek nyugdíjba mennek és senki nem jön ide mert nevetséges alapbérrel vesznek csak fel. Munkalehetőség van csak inkább keress ennyiért mást az ember. Szóval ahol én vagyok kíváncsian várom mit hoz a jövő mert ember nélkül érdekes lesz a termelés ha soha nem jön utánpótlás
-
Crytek
nagyúr
Gyógyszergyárba nem félek ,hogy kitúrnak a robotok ami ott megy max akkor lesz veszélyben az ottani melósok helye ha az emberi tudatot 1az1-be bele lehet ültetni egy robotba, tehát mintha 1az1-be klónoznák a melósokat. Ilyen meg nem hiszem hogy ebben az évezredben lesz.
Gyógyszergyár én így szeretlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest