Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610 #138 üzenetére
Az nice. Csak amiatt kérdezem mert én hardveraprót szoktam legtöbbet használni és a mai napon egyszerűen visszaváltott dark mode (beta)-ból világos témára. Aztán keresgéltem a beállításokba de már sehol nem találom valamiért. Lehet én bénázok (bár azt nem értem miért váltott vissza sötétről világosra magától) de akkor hol is lehet ezt pontosan módosítani? (úgy rémlett hogy a Beállításaim vagy a Prémium beállítások alatt volt)
-
válasz
Viktor0610 #136 üzenetére
Üdv. Megszűnik a dark mode? Nem lesz befejezve a fejlesztés? Mi az oka ha lehet érdeklődni? (nekem személy szerint nagyon tetszett, majdnem mindent dark mode-ba használok, persze voltak még színezési hibák itt ott de gondoltam idővel majd javítva lesznek, még így is egész használható volt.)
-
Archttila
veterán
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Hurra!
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #103 üzenetére
Tök jó, csak nem erről volt szó, és a hiba se ez.
Én is látom hogy nálatok meg mi a stílus, hogy mindenki hülye az oldal meg tökéletes, csak sajna nem így van.
Az meg hogy megsértődtök ezeken ha megmutatom mi rossz, az külön nevetséges ne haragudj.
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #100 üzenetére
Miért kell mindent magyarázni neketek? Igen én is scripteket írok, tudom milyen az ha azt mondják nem működik, én is azt mondom mindenki más a hülye, de 10-ből 9-szer tényleg a saját kódomban van a hiba.
Na most itt a hiba az, hogy 404 not foundot dob erre a linkre ha nem vagy bejelentkezve. Ez így nyilván nem jó. Dobja a bejelentkezést, vagy adja be az oldalt üresen és felül hagy jelentkezzek be.
De gondolom kipróbálni is derogál.
-
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Webfejlesztők sem.
-
DigitXT
félisten
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
Ha a logout is elesik, nem tudom, hol lehet majd normálisan fórumozni...
-
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Ebből látszik, hogy én sem olvastam el a cikket
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Inkább ne cseréljétek le, legalább maradjon meg egy felület jónak.
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor0610 #20 üzenetére
Most olyan lett mint a kisegítőlehetőséges kontrasztos nézet. Egy dark módnak nem kell ennyire kontrasztosnak lennie alapból.
-
válasz
Viktor0610 #4 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy átlag halandó csótányoknak mikor lesz elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest