Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 3psilon

aktív tag

válasz moma #5 üzenetére

Hát meg aztán tud. munkákért sokat nem is kapni. Egy tanárom mondta, egy megírt jegyzetért mindössze pár tízezer forintot kapott...
    Igazad van, a copyright eredetileg tényleg azért volt, hogy alkotásra ösztökélje a szerzőket.

Beszélt is róla, hogy 10 év bőven elég volna, és hogy azért mégis 100 év vagy nem tudom mennyi, hogy a Disney (a cég, nem a bácsi, ő ugye már rég a temetőben hever és semmit nem nyer) a Miki egeret továbbra is kizárólagosan használhassa föl.

Ja, a csávó még a Free Software Songot is elénekelte ;]
    Nem tudom, mennyit sikerül megvalósítani abból, amit ír. Azt eddig is tudtam, hogy az eladott zene CD-kből az együttes sokat nem kap. Meg olyat se hallottam még, hogy "x játékfejlesztő 2 új Ferrari-t vett mert jól adott el az új játéka"...

Arra gondolok, hogy a jelenlegi drága, többlépcsős terjesztés beszüntetése sem a kiadóknak, sem az eladóknak/kereskedőknek, sem a médiacégeknek sem pedig az államnak nem érdeke.
    Szóval elő a free software pólókkal, ideje linuxot telepíteni minden szembejövő gépre, elvből sokat warezolni, és éljen a szabad szellemi tulajdon ;]

Új hozzászólás Aktív témák