Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Ennyire csak nem buta valaki....
-
Lecs@
addikt
válasz
MikeWazowski #42 üzenetére
Ha ismersz akkor tudsz mindent
-
floatr
veterán
"Védőtok"
-
-
MikeWazowski
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Semmi gond nem lesz ezzel az Exynos-sal, elvileg... cserélik a magokat amikkel gond volt.
-
Lecs@
addikt
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Idézlek : " Gondoltam is tegnap hogy milyen kijelző hiba ami rajta van a screenshoton "
Tudásod hatalmas
-
Lecs@
addikt
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Ott a legnagyobb vicc, hogy az öreg Lecs@ újra elhitette a néppel, amit nem kellett volna elhinniük . Te nem ismersz, de nekem sikerült, amit terveztem 😉😉😉😉
És örülök, ha ennyit nevetsz. Újra sikeres voltam. Minnél többen bedőltetek, annál jobban 👌
#35 neked is örülök 🤓🤓🤓
-
törölt tag
válasz
Makszimusz #34 üzenetére
Éreztem én, hogy komoly gondok vannak ott a toronyban. Sírok a nevetéstől.
-
Mondjuk az tény, hogy egy vízjeles háttérképet néztél LCD hibának, majd erről screenshotot is tudtál készíteni, amin LÁTSZOTT az LCD hiba.
Nagyon régen röhögtem ilyen jót, mint ezen, feldobtad az egész topik és (mivel pár helyre még be lett linkelve vicces mivolta miatt) még néhány hangulatát.
[Funny]
Viszont tök rendesek voltak veled, mert kaptál segítséget: [link]Most is röhögtem vagy negyed órát...
-
törölt tag
Szóval két napig volt nálad a telefon, de az akksira panaszkodsz, ráadásul valami kijelzőhiba miatt vitted vissza? Lemerült egyáltalán ennyi idő alatt? Jó sokáig használtad és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél azalatt a két nap alatt, amiben nálad a gyenge üzemidő jelentette a legnagyobb hátrányt nem a hw probléma amivel visszavitted...
Vannak gondok.
-
-
adamklark
senior tag
hát nekem meg az egyik legjobb volt s8, nem adtam el azóta megvan póttelefonnak. azért ilyen erős állításokat nem kéne írni hogy így meg úgy szar..
-
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Életem legszarabb telója az s8 volt
szar térerő szar akku idő, egy kis játék egy kis videózás és melegedett rendesen
köszi de ezt a minőséget nem kérem
ugyan akkora akkuval az i11 2x tovább bírja -
doooo
veterán
Persze, hogy arra fáj a foga, és persze, hogy versenyezni kell az Apple-lel... Mi az újdonság ebben? Amikor márciusban kerül piacra egy S-széria, akkor nem ezek a célok?
Nagyon magasra tette a Reuters a lécet ezzel a megállapítással...
-
Aryon87
félisten
Kapkodásnak nyögés a vége...
-
mbotnd
tag
Na, mikor kijön, építtetek egy házat erre az óriási hátulsó "telekre".
És olyan leszek, mint a csiga, magammal viszem a házam.
-
-
törölt tag
Ha már választani kéne inkább egy gms mentes huawei mint az elbaltázott s20 szériából bármelyik is. (pedig gondolkodtam hogy váltok samsungra de olvasva a fórumokat amik csak a hibákkal vannak tele hamar letettem róla) Megy a kapkodás aztán nehogy a 21-es széria is erre a sorsra jusson.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Nálam a Huawei-nél egy valami nem tetszik, az az akku élettartama. Ez nagyon változó, és bizony többször is indokolatlanul hamarabb mennek tönkre.
-
adamklark
senior tag
exynos még nem tragédia, de ugyanaz vagy magasabb ár mint SD variáns már gáz, de ezt már évek óta mondjuk
-
adamklark
senior tag
Huaweit és minőségét említeni több mint kacagtató
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Juhaszatti #11 üzenetére
Márkától függetlenül minden gyártó soron gördülnek le hibás darabok.
-
Juhaszatti
addikt
Azt jobb, ha nem is érik el. 6db Huawei és Honor telefon fordult meg a családban, egy időben nagyon ráfeküdtünk erre a vonalra, az akkor még jó ár/érték aránya miatt. Meg is bántuk, az összeset lecseréltük Apple és Samsung telefonokra. Azóta sokkal nagyobb nyugalom van.
-
törölt tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Varázsgömböd mondta, hogy gyengébb lesz az új Exynos?
-
janeszgol
félisten
Tök mindegy mikor adják ki, nem érik el a Huawei minőségét. Pont.
-
szaszyka
senior tag
Ritka gusztustalan az a kamera"kontinens" (mert az már nem sziget!)!
-
rajd
tag
Egy reális árazással többre mennének. Persze tudom hogy a komponensek ára meg bla bla bla, de nem az előállítási, hanem a vásárlói realitást nézve. Mondjuk az már újabban nem szempont máshol sem
-
Lecs@
addikt
Nem további fejlesztések kellenek. Az akkuval tegyenek valamit, mert ez már szégyen. 2 napig viseltem el S20 plusszot. Tragédia !
-
bollokcs80
Korrektor
Ha Európa megint a "gyengébb" Exynos-t fogja kapni, ugyanazon a csillagászati áron, akkor ennek sem jósolhatunk nagy sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest