- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
tudom ... már mondtam .... és mondták mások is ...
de mekkora királyság volt már, amikor egy TREE paranccsal átláttad az egész HDD-t, tudtad milyen folderek vannak ... istenkirálycsászárság volt ....
-
rii
nagyúr
szintén zenész az akkori 20 MB-os HDD-vel
, 80286, hercules monitor ... de asszem akkoriban a Norton Uitiies -nálunk legalábbis
- úgy nézett ki, hogy volt egy NU directory, és benne vagy 80-200 file, ... nemtom már mennyi ... lehet hogy csak 30 db .-D (8 MegaByte)
na azon már megmakkant
ott már érezhető volt, hogy dolgozik ...
(#131) kymco:
az mekkora volt tényleg ... mformat-nak hívták, és 1,44-ből 1,7-et formázott, de persze ahhoz vinni, és telepíteni kellett a másik gépre is a programot, hogy olvasható legyen .. de otthoni adattárolásnak jó volt .-)de volt ami 2 MB-ra formázta az 1,44-es floppy-t ...
-
rii
nagyúr
hát amikor beléptem egy dir-be, ahol volt bőven file, akkor gondolkozott rendesen ... .-)
míg a Volkov comm-nek csak egy fél mp-be se került ...
gondolom kétirányú lányolt listába felfűzni a fileokat, az nem tetszett neki .-)
de ez a max, amit valaha kihoztam magamból .-) egy 5%-ig megírt Norton Commander .-) -
rii
nagyúr
93-94'ben meghatározó élmény volt elősször látni a Norton Commander-t (asszem a 4.0-s volt) és ahogy másolt, lenyűgözött, az a rohangáló fekete bitkolbász a Copy felirat alatt ...
nekem is volt szerencsém párhoz.
Dos alatt: Norton Commander, Volkov Commander, Star Commander, Dos Navigátor
win alatt: FAR manager, Total Commander
OSX alatt: Mu Commander, Disk Order
Linux alatt: Midnight Commandersőt ... 96-97-be Turbo Pascal-ben megírtam a norton commander pár funcióját,
- két ablak (TAB-bal lehetett váltogatni azt is)
- másolás, törlés, moveolás
- könytárak közt rohangáláspersze piszok lassú volt ... assembly-ben kellett volna jópár (ha nem az egészet) részletet ... pld a kétirányba láncolt listát ... vagy nem tudom ...
meg csak Hercules monitoron ment .... CGA-EGA-VGA-n már nem
át fogom olvasni én is még jópárszor ... köszönöm az írást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest