Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• QwErTy42

addikt

válasz proci985 #47 üzenetére

Nem a felbontást kell növelni. Én három NEC-en dolgozok és dolgoztam Dell monitorokon is.
    A több monitor a több megjeleníthető tartalom miatt kell ergonomikusan ívben elhelyezve. Nagyobb terület kell.
    Inkább használok három 19-es monitort , mint egy 2560*1440-es 27 colost( használtam ilyet is). Itthon 1920*1200-as Dell van multimédiára és szökő évente egyszer játszani.

Egy határ fölött már nincs értelme a ppi növelésének. A nyomdaiparban is azért használják a 300-at szabványként, mert az újságot 30-40 centiről olvassuk. A monitort meg érdemes lenne 60-70 centiről és ott már a 200 ppi-t is folyamatosnak látnánk. Másrészt szöveg olvasásakor az információ tartalmára figyelek és nem magára a betűk kontúrjára.
    Fotobolt és videó szerkesztésnél teljesen jogos az igény a nagyobb felbontás iránt.

Továbbá csak a mi telephelyünkön majd ezer ilyen monitort használunk, a hazai felhasználást ezek után százezres nagyságúra tippelném. Az ára sem annyi, amennyi egy multinak, aki az adott típusból kér pár tízezer darabot.

Új hozzászólás Aktív témák