- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez már évek óta így megy NV nél, a Titanok más kategóriában mozognak aki akarja , akarta, megveszi őket, ott nem a pénz számít kategória van,de GDC-n általában leleplezik az új chipet.
ŐŐ ezt nem egészen értem mire gondolsz ezzel:
Nvidia nem érdekelt a z IGP gyártásban, és x86 licensze nincsen.
jelenleg leggyorsabb dedikált GPU -s gamer laposokat NV vel szállítják, nem tudom mit kellene átgondolniuk, mikor egy 1080 mobil szegmensben nem sokkal marad el az asztali társától, ráadásul ott az 1070 és 1050 stb. nincs igazán konkurenciájuk, tehát nem értem mire akarsz ezzel utalni.
Egy mobil 1050 közelében sincs jelenleg egy IGP sem, és az fölött van még pár kategória ,szóval...Az NV befektetői szerintem ennél nyugodtabbak nem lehetnének,[link] mint mostanában, 1.5 év alatt 200% javulás tőzsdén, jelenleg ők a sztárok informatikában tőzsdei szinten szóval ezt se értem ..
és jelenleg minden szinten hatalmasakat lépnek előre, autógyártás terén 25 % növekedés, adatközpontokban pedig 100 % ot növekedtek bevétel szintjén 1 év alatt, Kisebb aranybánya jelenleg a cég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest