- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez már évek óta így megy NV nél, a Titanok más kategóriában mozognak aki akarja , akarta, megveszi őket, ott nem a pénz számít kategória van,de GDC-n általában leleplezik az új chipet.
ŐŐ ezt nem egészen értem mire gondolsz ezzel:
Nvidia nem érdekelt a z IGP gyártásban, és x86 licensze nincsen.
jelenleg leggyorsabb dedikált GPU -s gamer laposokat NV vel szállítják, nem tudom mit kellene átgondolniuk, mikor egy 1080 mobil szegmensben nem sokkal marad el az asztali társától, ráadásul ott az 1070 és 1050 stb. nincs igazán konkurenciájuk, tehát nem értem mire akarsz ezzel utalni.
Egy mobil 1050 közelében sincs jelenleg egy IGP sem, és az fölött van még pár kategória ,szóval...Az NV befektetői szerintem ennél nyugodtabbak nem lehetnének,[link] mint mostanában, 1.5 év alatt 200% javulás tőzsdén, jelenleg ők a sztárok informatikában tőzsdei szinten szóval ezt se értem ..
és jelenleg minden szinten hatalmasakat lépnek előre, autógyártás terén 25 % növekedés, adatközpontokban pedig 100 % ot növekedtek bevétel szintjén 1 év alatt, Kisebb aranybánya jelenleg a cég...
-
ha igazak a pletykák, már idén bemutatnak( lehet csak szaksajtónak esetleg valami kiállítás) egy gamer Volta-t,esetleg átcsúszhat 2018 nagyon elejére de persze most nagyon változó a helyzet mindenhol.
Szerintem az megint egy felsőházas termék lesz( talán Titan ?) és elméletileg NV azt nyilatkozta hogy " early 2018 " az azt jelenti, hogy ha a Pascalhoz hasonlóan dobják piacra ,akkor a 2080 jön valamikor április környékén és augusztusban jönnek a kisebbek, 2060 -70 . persze ez csak az Én spekulációm... -
A pascalra építő arch egy nagyon kicsiszolt GPU lett, ha NV akarta volna még további 10-15 % ot ki tudott volna hozni belőle, mint ahogy ez tervben is volt, de látva az RX 580 és a Vega eredményeket, meg gondolom a bányászat miatt felvert árakat úgy döntöttek lefújják és a Voltára koncentrálnak. Volta-nal egy teljesen új architektúráról beszélünk, amire pontosan az általad felvázolt kártyákban nem történt meg a generációváltásoknál, ráadásul az X86 Licencet nem sikerült megszereznie NV nek sajnos, amihez kapcsolódott volna a Volta egyik újítása.
Nagyon remélem hogy jól fog sikerülni, de nem szabad elsőre túl sokat várni tőle,- mint sokan teszik a másik oldalon. aztán meg jön a sírás - és akkor kellemesen csalódhatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest