- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Ez csak az én véleményem, de szerintem bármilyen (akár csak szaksajtónak szóló) gamer Volta prezentáció csökkentheti a Pascal Titan és GTX1080Ti eladásait. Nemigazán érné meg, szerintem.
Ami körül sok a kérdés és célszerű lenne a befektetők megnyugtatása érdekében tisztázni, az a mobil vonal. Mert ott viszont nagyon nehéz körök várnak majd a cégre a Raven Ridge és az Intel Radeon megjelenését követően, ha nem húznak elő valami ütőset a Voltával. A desktop piacon nincs bizonygatni valójuk, senki nem fél attól, hogy vaporware lenne a desktop Volta.
-
carl18
addikt
Igen ha megjön egy csúcs kártya, a jobb ár-érték aránnyal rendelkezőket mindig később dobják piacra.
Bár a GTX 2060 is brutális volna, főleg ha tudja a GTX 1070/1080 szintjét.
GTX 2050 meg ha a GTX 1060/ GTX 970/980 szintjére jön azonos áron mint amiért most megy bestbuy lehet. Én Tuti veszek majd egyet -
carl18
addikt
Túl sokat nem is várok persze
de szerintem a GTX 2070 akkor is az 1080TI szintjét fogja tudni.
Csak a kérdés mikor jelenik meg, nincs konkurencia és a jelenlegi kártyákat is viszik mint a cukrot. 2018-ban jönnek majd a volta kártyák, GTX 2080-ra leszek kíváncsi. Erősebbnek kell lennie mint a 1080TI-nek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest