- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #73 üzenetére
Én megértem, hogy szimpatikusabb, de attól még nem fog nagyobb teljesítményt nyújtani egy amd processzor.
Lehet, hogy ha az amd nem lenne ennyire felhasználóbarát és nyomnák ők is ezerrel a fejlesztéseket és nem a kompatibilitással foglalkoznának, akkor egy kicsit nagyobb lenne az árverseny.
Na, de majd meglátjuk, hogy mit tud a bulldozer.
-
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #69 üzenetére
"mocsok hozzáállásukkal, igen, mert két processzorgenerációra (jó, ha belevesszük az ivy-t is, akkor háromra) kihoznak négy totál inkompatibilis foglalatot ..."
Erre két szóval tudok válaszolni: tick-tock.
"érdekes, amd bácsinál az egész mostani pereputty belemegy az AM3-ba ..."
Erre meg hárommal: teljesítmény vs kompatibilitás.
-
Воланд
titán
válasz
FireKeeper #66 üzenetére
És hol van az AMD processzorok teljesítménye az Intel processzorok teljesítményéhez képest? Oké, aláírom, ez nem csak amiatt van, mert oda-vissza kompatibilis a foglalat, de ez is közrejátszik.
"a mocsok hozzáállásukkal, de megint csalódnom kellett"
???
-
Воланд
titán
válasz
djculture #49 üzenetére
Látom te sem érted a lényeget.
Van rá pénzed? Nincs. Egyáltalán kell neked ez a teljesítmény? Gondolom nem.
Akkor ezek a processzorok nem neked készültek, ilyen egyszerű. Igenis meg van ezeknek a célközönsége, akik ki is használják és képesek is megfizetni ezeket a termékeket. Nem értem, hogy mi a probléma ezzel?
-
Воланд
titán
válasz
superecneB #31 üzenetére
Az eltérő architektúra miatt nem lehet megoldani a lefelé kompatibilitást. Két út közül kell választani: vagy fejlesztünk rendesen és minden új alapokra helyezünk, vagy csak itt-ott nyúlunk hozzá az adott hardverhez, hogy lefelé kompatibilis legyen, igaz, így a konkurenciával szemben ismét csak hátrányban leszünk.
A legtöbb ilyen és ehhez hasonló hozzászólás itt megtalálható.
-
Воланд
titán
válasz
Angel1981 #17 üzenetére
"Én meg hangosan mondom, hogy ez már inkább kicsit a lerántás kategória!"
What? Milyen lerántás? Kell a teljesítmény? Kell. Akkor fizesd meg. Ezek a cégek nem a vöröskereszt, meg nem szeretetből élnek a náluk dolgozó emberek. Brutális az amit egy-két évente letesz az Intel az asztalra és én amondó vagyok, hogy ezt meg is kell fizetni.
(#16) superecneB: Na de ki az aki mindig vált, ha kijön egy új foglalat? Nagyon kevés az ilyen ember. Ha most összeraksz egy sb alapú gépet (nem kell 2500K, meg csilivili tuninglap), akkor kb. 2-3 évre le van tudva a gépfejlesztés. Ha meg munkára kell a gép, akkor lehet venni komolyabb cuccokat, de még ott sem kell váltani, ha kijön egy új foglalat.
-
Воланд
titán
Bizonyos alkalmazásoknál nincs olyan, hogy elég memória.
És nem a program van rosszul megírva, hidd el.(#2) adamssss: Csak egy tipp: sokkal. Nagyon sokkal.
(#13) FireKeeper: Ezt a hozzáállást meg nem értem.
MegkértKényszerít valaki rá, hogy válts ha kijön egy új foglalat?Halkan megsúgom, hogy ezt hívják fejlődésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged