Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugo chávez

aktív tag

válasz dezz #236 üzenetére

"Már értékesített alaplapok tekintetében nincs visszahívás."

Lehet, hogy én nem tudom jól, de szerintem a már értékesített alaplapokat csak a gyártó hívhatja vissza

"De már hogy ne lenne hozzá köze az Intelnek? Mondhatná a gyártóknak, hogy hívjatok vissza mindent, álljuk az összes költséget."

Ugyan nem vagyok túl jó az angol nyelvben (és akkor még finoman fogalmaztam :D ), de mintha nagyjából ilyesmit nyilatkoztak volna a hírben idézett oldalnak: "It also committed to setting aside $700 million to deal with the repair and replacement of any affected chipsets."

"Ha így tettek volna, már az összes gyártó bejelentette volna, hogy aki akarja, már most visszaviheti, stb."

Aha, csak, mint arra a #233-ban utaltam, nyilván az értékesített alaplapok értékesítési ára és gyártási költsége közötti különbözetet nem fogja az Intel kifizetni a gyártóknak és, mivel jelenleg nem lehet cserélni (nincs mire), ha valaki most visszaviszi, akkor gondolom, vissza kell neki adni a vételárat, amit, szerintem, nem szívesen adnának vissza. Vagy csak kap egy ígéretet, hogy ha kész lesz a javított verzió, akkor kap egy ugyanolyan típust abból? Mert ez a rész még nem igazán tiszta nekem.

Új hozzászólás Aktív témák