- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"Már értékesített alaplapok tekintetében nincs visszahívás."
Lehet, hogy én nem tudom jól, de szerintem a már értékesített alaplapokat csak a gyártó hívhatja vissza
"De már hogy ne lenne hozzá köze az Intelnek? Mondhatná a gyártóknak, hogy hívjatok vissza mindent, álljuk az összes költséget."
Ugyan nem vagyok túl jó az angol nyelvben (és akkor még finoman fogalmaztam
), de mintha nagyjából ilyesmit nyilatkoztak volna a hírben idézett oldalnak: "It also committed to setting aside $700 million to deal with the repair and replacement of any affected chipsets.""Ha így tettek volna, már az összes gyártó bejelentette volna, hogy aki akarja, már most visszaviheti, stb."
Aha, csak, mint arra a #233-ban utaltam, nyilván az értékesített alaplapok értékesítési ára és gyártási költsége közötti különbözetet nem fogja az Intel kifizetni a gyártóknak és, mivel jelenleg nem lehet cserélni (nincs mire), ha valaki most visszaviszi, akkor gondolom, vissza kell neki adni a vételárat, amit, szerintem, nem szívesen adnának vissza. Vagy csak kap egy ígéretet, hogy ha kész lesz a javított verzió, akkor kap egy ugyanolyan típust abból? Mert ez a rész még nem igazán tiszta nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Posta, csomagküldés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen autót vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Arc Raiders
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), de mintha nagyjából ilyesmit nyilatkoztak volna a hírben idézett