- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Érdekes amúgy. Szerintem PC-n 2 címmel (RE VII, Alien Isolation) el lehetne adni az egészen sok headset-et (most a szimulátorokat nem említem, mert aki azért akart felszállni a VR vonatra, annak nincs oka panaszra), de pont ez a kettő nem megy PC-n (az AI-nak csak DK2-re van működő megoldása és az is csak Win7-en megy vagy, ha valaki nem update-elte a béta driver-t és úgy upgrade-elt Win10-re... Clean install-al már nem működik Win10-en... LoL). Én speciel még akár fizetnék is egy VR DLC-ért.
-
RyanGiggs
őstag
"A 7. rész VR változatáról továbbra sincs semmilyen új hír sajnos"
Pedig csak ez miatt kattintottam a cikkre, hátha írtok erről valami pozitívat, de nem!Komolyan, hogyan is szeretnék így hogy felüljenek az emberek a Rift, és Vive vonatra?
Ez a 7. rész a legjobb Res a sorozatban!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Készült egy pár darab:
Silent Hill (1999)
Silent Hill 2 (2001)
Silent Hill 3 (2003)
Silent Hill 4: The Room (2004)
Silent Hill: Origins (2007)
Silent Hill: Homecoming (2008)
Silent Hill: Shattered Memories (2009)
Silent Hill: Downpour (2012)A Room még igazán különleges volt, de a többi szerintem felejtős.
-
johnyblaze
aktív tag
Igen tudom hogy azt a verziót lelőtték amin Kojima is dolgozott.Én jobban örülnék tps nézetnek az az igazi Silent hill.Az első rész nagyon nagyot ütne felújítva.Ott is nagyon jó atmoszféra volt.kicsit olyan érzésem van mintha az utolsó részeket direkt vették volna vissza,mármint a para faktort.(the room,homecoming stb.)Mert gyakorlatilag azt nem hiszem el hogy ötlet ne lett volna.Talán majd pár év múlva
-
Tidus
addikt
Még annak idején végig nyomtam az 1.- 2. részt, aztán nálam úgy ki is maradt. Készült belőle harmadik, netalán több rész?
(#9) ribizly: VR ja. Hát ha pc-n erre is fejlesztenének akkor nem sokat gondolkodnák VR vételen. Már hónapok óta napi rendi kérdés, de nincs egy olyan nekem való cím amiért kezdésnek megvenném.
-
mad1
veterán
VR ben kicsit nehezebb a jatek de nagyot ut.A celzas is jobb ps n mint egerel.
-
kolopele
nagyúr
Tényleg nagyon jó volt, első alkalommal este nem mertem vele játszani, másodikra már igen
Az ingyenes DLC szerintem nagyon gyenge lett, a másik viszont nem volt rossz, na de ami ingyen van attól nem is kell csodákat várni. Mindenesetre én nagyon várnék egy újabb Resident 4 - et, nekem a mai napig az a csúcs.
-
ribizly
veterán
A VR support PC-n jöhetne, mert nagyon döglődik ez a terület.
-
cyberkind
félisten
Az elején lehet, de utána ez megváltozott.
-
Crytek
nagyúr
válasz
johnyblaze #2 üzenetére
Konami mindent elkaszált ami értelmes lett volna.
Silent Hill 2 remake pedig egy mai grafikával még most is jól fogyna. Az elsőről nem is beszélve mert az még nem is volt pc-re...
A cikkhez: PC-s eladás 563,962 szerintem rohadt kevés....
-
30z.Samu
titán
válasz
johnyblaze #2 üzenetére
Én úgy tudom, hogy azt elkaszálták.
-
johnyblaze
aktív tag
Egy jó kis Silent hill is jöhetne már
De egy jól átgondolt történet szállal,nemértem ha anno a 2-annyira bevált miért nem térnek vissza a gyökerekhez.Utána sajnos már egyik epizód sem adta vissza azt a hangulatot, átcsapott jóval egy "mainstream"-ebb vonalra . -
30z.Samu
titán
Szerintem nagyon jóra sikeredett, remélem a következő is hasonló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ford topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- BMW topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest