- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnyblaze
aktív tag
Igen tudom hogy azt a verziót lelőtték amin Kojima is dolgozott.Én jobban örülnék tps nézetnek az az igazi Silent hill.Az első rész nagyon nagyot ütne felújítva.Ott is nagyon jó atmoszféra volt.kicsit olyan érzésem van mintha az utolsó részeket direkt vették volna vissza,mármint a para faktort.(the room,homecoming stb.)Mert gyakorlatilag azt nem hiszem el hogy ötlet ne lett volna.Talán majd pár év múlva
-
johnyblaze
aktív tag
Egy jó kis Silent hill is jöhetne már
De egy jól átgondolt történet szállal,nemértem ha anno a 2-annyira bevált miért nem térnek vissza a gyökerekhez.Utána sajnos már egyik epizód sem adta vissza azt a hangulatot, átcsapott jóval egy "mainstream"-ebb vonalra .
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest