- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cefet
aktív tag
Nem is vitás. A cikk is csak prototípusról szól. De az, hogy milyen gyorsan hozták össze, az eléggé figyelemre méltó. Ha ehhez hozzávesszük azt is, hogy méretben sokkal jobban skálázódik lefelé, valamint azt, hogy egy bit tárolásához sokkal kisebb hely kell (tulajdonképpen csak egy crossbar hálózat, nincsenek felesleges töltéstároló cellák, tranyók, stb.), az már eléggé biztató. Gyártható a flash-nél most bevezetésre kerülő 20nm-es technológiával, és még olcsóbb is, mert kevesebb lépésben létrehozható a szilícium felületen a kívánt áramkör. Nem mellékesen a már meglévő gépeken is termelhető.
Szal' szerintem nincsenek messze azok a terabyte-os tárolók. Ajánlom figyelmetekbe a 2009-es évet...polika: látom téged is kicsit megfogott a dolog. Szoftveres téren a Z80 óta nem igazán vagyok otthon, de valami ilyesmire gondoltam én is. Amit pedig a végén írtál, az nagyon igaz. Fel sem tudjuk mérni, hogy mekkora változást hoz el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Synology NAS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest