Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Sokat mondó adatok. A jelenlegi gépem 2008 elején vettem, és azóta is megfelelően szolgál. Ez nekem, persze jó, hogy nem kell évente újabbakat venni, mert annyival nő a teljesítmény. A pc piac egyszerűen felnőtt, és elmúltak a forradalmi idők. Most a gyerekek vannak tinédzserkorban (tablet, okostelefon, stb), most ők "buliznak", meg pörgetik a piacot.
Nem látok ebben komolyabb problémát.
szerk: az viszont érdekelne, egy, az enyémhez hasonló, illetve egy újabb konfigurációnak vajon mennyi lehet a 'számított élettartama', ha lehet ilyet egyáltalán mondani. Aki ma vesz egy i3-as konfigot nem nagyon speciális, inkább átlagfelhasználós célra, az vajon mennyi ideig tudja "örömét lelni" benne?
Gondolom, elég komoly szám jönne ki, években. A gyártók biztosan megkönnyezik, valahol megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest