- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ez tényleg nem mindennapi írás, mondjuk egész eddigi életemben a fővárosban éltem, tehát nap mint nap találkozom ezzel a problémával. Úgy látom egyre nagyobb méreteket is ölt.
Szoktam is adakozni, akiket tényleg rászorulónak látok (idős, rokkant stb).
Viszont egy elég nagy réteg, nagyjából velem korabeli, 30 körüli társaság. Na ezeket úgy szoktam elzavarni, ha odajönnek koldulni, hogy csak néznek. Múltkor is odajön hozzám az egyik, full részegen, hogy hát az van, hogy elfogyott a bor és adjak már pár ft-ot. Mondtam is neki, hogy az van, ha nem tűnsz el innen villám gyorsan, akkor seggbe leszel rúgva. El is oldalgott.
Persze van akit én is megsajnálok, de a nagy többsége, azért többnyire maga tehet erről az valószínű, viszont általánosítani soha nem szabad.A cikkel kapcsolatban egy észrevétel, az tényleg nagyon szép dolog és nem mindennapi, hogy édesapád ennyire próbált segíteni ilyen szerencsétlen embereknek. Ezért minden tiszteletem az övé, de azon megakadt a szemem, amikor írtad, hogy egyszer ott maradtatok Pista bácsival, szülők nélkül, még gyerekként. Oké, ő egy rendes ember volt, de akkor is, ez szerintem azért felelőtlen dolog. Értem én, hogy apukád maximálisan megbízott benne, de én ilyet biztos, hogy soha nem csinálnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest