- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
GeneraL_XTX #291 üzenetére
Megy az driverböl is,söt csak onnan megy igazán.A shadowplay meg a legjobb felvevöprogi jelenleg a piacon.Azért topicgazdaként jobban is képben lehetnél.
-
válasz
GeneraL_XTX #291 üzenetére
Hát persze. mellébeszélés az egész, Driverben és experiencben külön tudod használni a beállításokat, ha akarod, a 2 nem zárja ki egymást.Gondolom olvastál experiencről pár AMD-s fórumot és ezekből építkezel, nulla felhasználással, mint ahogy kiderült az előbbi nvidia driver ismeretedből is.ÉN mindkettőt használom, Nviddia még részletesebb , mint az AMD driver. shadowplay pedig a legértelmesebb extra funkció, amit adhatott az NV .
Ezek tények, nem pedig légből kapott dobálózások. -
jacint78
addikt
válasz
GeneraL_XTX #287 üzenetére
Az egyedi felbontásnál (NV) még a nem aktív pixelek számát is lehet álítani amennyire akarod, mi lehet ennél részletesebb?
-
válasz
Shader cache? már ezer éve .Ez mind megtalálható Nvidia driverben is. van game record, experience szolgáltatásban, profilzható overdrive minden játékhoz, grafikai beállítások részletes és egy gombnyomásos is kezdőknek.
Folytasd még. -
FLATRONW
őstag
válasz
Shader cache már jó ideje van az NV esetében is, custom resolution pedig már az nv esetében is túlságosan aprólékosan beállítható.
-
válasz
GeneraL_XTX #285 üzenetére
Mi az a funkcionalitás amiben jobb?
-
válasz
GeneraL_XTX #275 üzenetére
Ja igen. Fiam gépe itt van az enyém mellett, neki AMD kártyája van, 260 x. ha elolvasod miért jöttem ebbe a topikba kicsit visszább, akkor láthatod milyen " kellemes" meglepetés volt az új driver.(#205)
-
válasz
GeneraL_XTX #275 üzenetére
Ezt inkább el se kezdjük. "Többet nyújt mint az nvidia driver. "hát ha annak nevezzük azt., hogy Nvidia driver telepít és működik, nincs mellékes időtöltés vele akkor valóban. Másban semmiben.
-
Franklin
addikt
válasz
GeneraL_XTX #25 üzenetére
Custom Resolution Utility progit próbáltad már?
Nekem simán megy az LG 1920x1080@75 Hz-en.
-
válasz
GeneraL_XTX #40 üzenetére
-
válasz
GeneraL_XTX #25 üzenetére
Én rányomtam a monitoromra a 2560x1080/60Hz helyett a 2560x1080/72Hz-et, és minden oké. Annyi, hogy idle melegebb lett a kártya pár fokkal, de játék közben nem emelkedett az eddigi max hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest