- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nehéz elmondani, sokszor összeomlott, hiába állítottam be az automata mentést, 30 layernél amivel általában melózok cseszhettem, photoshop is produkálta, de más bajom is volt vele, mire megnyitottam pl a képek mappámat lement a nap, pedig 8gb 1600Mhz ez ramokat használok, nem hiszem hogy user error volt az összes gond, lehet az is baj volt, hogy 8.1 röl lett lefrissítve 10-re, jobb tisztán feltenni szerintem, de nekem úgysem jött be. játékok sem gyorsultak semmit sem, Nekem lassabb volt minden, de sok programot használok melóra az igaz, és sokszor minden meg van nyitva. 8.1 esen ilyen gondjaim nincsenek. Tegyél vele próbát, én is váltok majd, de még várok kicsit hátha pofozgatják még
Annyira nem gáz azért mint a Crimson, és átlagos felhasználásra biztos hibátlan
-
FLATRONW
őstag
Ilyen már előfordult NV esetén is az automatikus vezérléssel és elgondolkodtatott, hogy vajon miért nem kapcsolt le a GPU a beépített védelem miatt. Nekem egy tippem van ezzel kapcsolatban. Valamiért hibásan olvassa ki az érzékelőből a hőmérsékletet a driver (függetlenül attól, hogy egy harmadik féltől származó program helyesen mutatja, hogy magas a hőmérséklet) és ezért nem emeli a fordulatszámot és szükség esetén nem kapcsol ki.
-
törölt tag
A gép nem minden esetben fog kikapcsolni, a kártya előbb throttlingol, de ha folyamatosan 95+ °C-on megy légáramlat nélkül akkor ha a GPU nem is, de más alkatrészekben simán kárt tehet (a VRM-ek még normál működés mellett is elérhetik a 90-100°C-ot)...
A védelem része lenne az is, hogy 100%-ra vegye a ventit ha baj van, amit a biosz valószínűleg meg is tenne, de a driver felülírja. -
törölt tag
players111
Parano1dIgen az fps tényleg magasabb, és egy 20k-s APU-hoz képest tényleg játszható a game. Soha semmilyen AMD driverrel nem volt ezelőtt problémám, fel tudok rakni egy drivert "szakszerűen" ezt a _-DaRk³NorSZ-_ nevezetű kedves hozzászóló vitatta aki a k@rva anyámba küldött szó szerint a videóm alatt, hogy mekkora gyökér vagyok
(innen is üdvözlöm, ha gondja ven megkereshet személyesen nyugodtan!)
Ha javítják ezt a beta állapotú Crimson szoftvert, akkor tuti jó lesz ez! -
jacint78
addikt
Ehiszem, nálam sincs mindg így. Valamikor simán megy, valamikor megőrül. Valakinek nincs gond az új driverrel, valaki 20 sorban ír panaszt rá, ez a hektikusság az amiatt kialakulnak a viták. Abból látszik, hogy némelyek vak fanatikusok, hogy agresszíven, érveket mellózve kvázi lehülyéznek, más véleményét egyszerűen nem képesek elfogadni (ez nem neked szólt mielőtt félreértés lenne, te értelmesen példával írtad le mindezt).
Amúgy én sosem használom az ilyesmiket (ccleaner stb.) AMD drivereknél a dupla telepítéses megoldást hazsználom, ha gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest