- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tomboy0013 #92 üzenetére
Látszik fiatal vagy még és sok mindent nem értesz...
"Windows Phone (the operating system) is “dead”– it was replaced by Windows 10 Mobile. And, of course, Windows 10 Mobile isn’t “dead”. -> Én kezdetektől fogva erről regéltem. De mind1 is, én részemről itt be is fejeztem a témát.
További jó fórumozást mindenkinek!
-
törölt tag
A probléma ott van, hogy a mai világban túlnyomó többségben leginkább a tipikus amerikai elkényeztetett tini-stílusú és agymosott emberek élnek. Tisztelet a kivételnek! Aki meg nem így gondolja, az nyissa ki jobban a szemét.
Ezáltal nem csoda például az Árukereső kevés pozitív értékelése.
Közben én is jól mulatok rajtatok, ne aggódjatok.
-
törölt tag
Még egy gyors és jogos gondolat:
Ha tényleg annyira vacakok lennének a Windows Phone készülékek, akkor nem lenne 5 csillagból majd' 5 csillag adva értékeléskor itt sem.
-
törölt tag
Én is végigolvastam az azóta érkezett hozzászólásokat. És köszönöm annak aki azt legalább építő jelleggel és nem személyeskedéssel tette! Mert ugye volt olyan is - de ha már ez is szóba került megnyugtatok mindenkit, hogy "Naughty barátunknak szóljatok hogy itt a lelki társa." és "Vagy az újraregje " -> én nem ő vagyok és nem is szeretném tudni ki az.
Váljon egészségére mindenkinek az, amit éppen használ és bevált neki - bár nekem is jobban bevált volna az Android világa. Mindössze tényeket és elsősorban saját tapasztalatokat közöltem hozzászólásaimmal.
-
törölt tag
válasz
#65388800 #60 üzenetére
Köszönöm, még nem ismertem.
A Facebook-problémára visszatérve: az egy külső program, de a Google gyári e-mailkliense nagyon nem az, hanem a sajátja. Ott kicsit fájdalmasabb érzés a rendellenes működés szerintem...
Külső programozóktól származó programoknál mindig jobban benne vannak a pakliban a kompatibilitási gondok, fagyások, lassúságok stb.
-
törölt tag
válasz
dilajoska1 #47 üzenetére
Lenovo A7000 és Lumia 640.
-
törölt tag
válasz
#65388800 #53 üzenetére
Outlook-ot már kezdetektől fogva használok rajta 3 különböző szolgáltató e-mailcímével is. Tükörsima működésű mind3. Nem dicsérem túl, ez van.
Android-nál meg ugyanezen e-mailcímek használatával hamar rá voltam kényszerülve, hogy a gyári kliensprogram helyett egy másikat letöltsek, hosszasan tesztelgessem, hogy eldöntsem beválik-e, mert a gyári többször minden ok nélkül random "az alkalmazás leállt..." üzeneteket dobált az e-mail üzeneteim helyett. Most erre mit lehet mondani? Manapság már az e-mail is eléggé alapfunkció és létszükséglet - mégsem volt zökkenőmentes - esetemben pont, hogy Android-nál.
-
törölt tag
"nem használja ki a tudását, el is lophatják tőle, rosszabb esetben pedig még meg is sérülhet miatta a gyerek, ha valami rosszindulatú irigy szemét ezért bántja, stb" -> Pont ezekre céloztam én is.
Én nem gyűlölöm az Android-ot - ezért is tartottam még mindig meg azt a készüléket is. Egyszerűen az van, hogy nagyon nem ezt vártam egy olyan platform-tól, amit annyira tömegesen dicsérnek és használnak.
Szerencsére nem vagyunk egyformák, és szerencsére ezért is van még rajtam kívül is jónéhány olyan ember, aki hasonlóan kedveli jobban a Windows Phone-t az Android-nál. Márpedig ha ez nem így lenne, már a Windows Store mobil részlege is rég bezárt volna, és Windows 10-et se frissítettek volna mobiltelefonokra. A Windows Store mobil részlegére visszatérve pedig lazán elmondhatom, hogy eddig csupa - még munkára is - hasznos olyan alkalmazással találkoztam, amelyek értékelése az 5-ből 4 ponton felüli, és az azokat véleményező hozzászólások pedig többnyire pozitívak, panaszmentesek.
De bizonyára bennem van a hiba, hogy manapság ilyeneket tapasztalok.
-
törölt tag
válasz
#11563776 #46 üzenetére
De ha annyira csevegőprogramra vágyok, Windows-on gyárilag ott a Skype. Ráadásul gyors, működik, és még telefonhívást is kezdeményezhetsz.
Android-on mi van hasonló gyárilag? Jah, emlékeim szerint kb. semmi.
Arról nem is beszélve, hogy nem egy Android-készüléket láttam a Messenger vagy egyéb hasonló programok futó folyamata miatt eszetlenül lag-golni.
-
törölt tag
Dehogynem! Most mondjam azt, hogy már a két készülék bekapcsolásakor észrevenni melyik is a gyorsabb?
A Windows Phone fele annyi teljesítményű CPU-val és felannyi RAM-mal mégis pár másodperccel, de beelőzi. Messanger-t szerencsére annyira pont nem is használok, hogy ne bírjam ki azt a néhányszor kb. 10 másodpercet. De helyette sok más hasznos alkalmazást pedig igen, amik szép lendületesen működnek is. Az Android meg még menet közben is random ide-oda lag-gol.
-
törölt tag
válasz
#65388800 #43 üzenetére
"Ha windowsod van te is nagyon jól tudod hogy az meg a dátumot nem tudja kiírni a csempére. 4 nappal korábbi dátum van kint mint aminek kellene." -> Ezt hol álmodtad?
Se PC-n se mobil Win10-en nem tapasztalom egyetlen készüléken sem az általad említett hibát. De te biztosan jobban tudod, hogy nálam mi hogyan működik.
-
törölt tag
Melyik része nem komoly szerinted? Az hogy valóban a legtöbb ált. iskolás osztály gyerekeinek javarésze iPhone-tulajdonos - akik ezzel az új, "mindent birtoklok mert iPhone-om van" stílussal a többi szerencsétlen gyereket úgymond. elnyomják, akiknek a szülei vagy nem olyan idióták azt venni egy kisgyereknek, vagy mert az ő szüleinek egyszerűen nem telik azt vásárolni.
Vagy pedig az, hogy az Android és iPhone tényleg annyira majmolja egymást, hogy az már nevetséges?
-
törölt tag
-
törölt tag
Pl.: a néphülyítés miatt?
-
törölt tag
Nem csoda, ha az Apple lett a legkelendőbb márka, pláne így, ahogy egyesek emlegetik ->
"Minden tini kezébe ott lesz majd persze apuci veszi meg. " -> Már ma is ott van kb. 30 általános iskolás gyerekből 28-nál... az idióta szülők miatt.
Elég baj, hogy ilyen nagy divat lett az Android és iPhone - ráadásul ez a nagy "tinidivat" vitte majdnem a sírba a Windows Phone mobileszközöket is. Hogy miről is beszélek, azt olvassa el mindenki itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért