- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"
Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Androidos fejegységek
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest