- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"
Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest