Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Adott egy LG Smart tv, Onkyo erősítő, UPC router + set top box, Synology NAS és egy Egreat R6S médialejatszó. PC nuku, csak mobil eszközök.
Elég gyakran szoktunk filmet, sorozatot nézni, amiket a SynoDS alkalmazással töltök le a NAS-ra, majd az Egreat-al játszuk le a Tv-t és az erősítőt használva. Elég körülményes így a filmek nézése/felirat beszerzése, így ez miatt és egyéb okok miatt is elgondolkoztam egy 4. generációs Apple tv beszerzésén. Lenne egy pár kérdésem, amit többségében itt a fórumon meg is találtam, de szeretnék egy egyszerű igen/nem-et kérni tőletek hátha félre értettem valamit:
1. UPC router támogatja az Apple tv-t?
2. Látni fogja a NAS-t a routeren keresztül, vezetékkel hálózatba bekötve? Volt már gond ezzel a "szuper" routerrel korábban, azért kérdezem.
3. A filmeket és sorozatokat többségében 720p, 1080p, DD5.1, DTS anyagokkal nézzük. Ezeket tudja kezelni?
4. 3D SBS formátumot tud kezelni?
5. Ezeknél működik a metadat (borító, leírás, szereplők, stb.) szinkronizálása?
6. Felirat letöltés automatikus is tud lenni ha jól olvastam? Ezzel megszűnik a mostani szarakodas, hogy manuálisan keressek felirat oldalon, letölt, átmásol, átnevez, fingers crossed és működik.
7. Metadata / felirat letöltés lejátszó app függvénye?
8. Az iCloudon levő képeket meg tudom nézni a TV-n az ATV-vel? Vagy ehhez Airplayen tükröznöm kell az iPhoneról vagy iPadról őket?
9. Az iPhoneon zenehallgatásra Spotifyt használok. Hogyan tudom ezt ATV-n használni? Spotify van ATV-re?
10. Van lehetőség arra, hogy a telefonon lejátszott Spotify alkalmazást Airplayen, a TV bekapcsolása nélkül, az ATVn keresztül, az erősítőn hallgassam?
11. Telefon ilyen esetben csak távirányítóként üzemel?
12. A 10. pont esetén gondolom úgy kell bekötni a rendszerbe, hogy a HDMI kábel ATV-ből erősítőbe és onnan a kimenő HDMI tvbe, ugye? Így ha az erősítő nincs bekapcsolva, akkor is tovább tudja engedni a jelet(hang+kép) az ATV-ből a Tvbe, de ha be van kapcsolva, akkor pedig azon szól a hang?
13. A 10. ponthoz a sleep mód kell?
14. Az ATV távirányítójáról olvastam, hogy alkalmas más eszközök vezérlésére is, ill. láttam egy videóban, hogy a hangerő + / - gombjait hosszan nyomva "megtanított" valamit neki a felhasználó? Jelenleg 5 távirányítót használok felváltva...Jó lenne minimalizálni őket.
Egyelőre ennyi.

Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest