Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Miért kellne egy Panasonic OLED tévét kalibrálni? - ezt meg sem hallottam.
Semmi esély arra, hogy házilagos módszerekkel jobban sikerül, mint a gyárban. - a kalibrálás, bár otthon történik, de profin, műszerekkel, stb. A Panasonicodat is "kell" kalibrálni.#5420 captainnemo
Megnéztem HDR módban, nézzétek, ha nektek tetszik a pontatlan UI. Sajnos nincs műszerem, Infuse nem tűnik rossznak, talán ott foglalkoztak a HDR-rel, Plex nem olyan jó HDR-ben, ott SDR-nek tűnik az alap, Yettel TV, FE File Explorer, játékok mind SDR, tehát HDR-re állítva sz@rok lesznek a színek, és lejátszás vagy játék alatt is úgy marad, persze van aki azt is szereti, én nem, ez felér egy merénylettel a jóízlés ellen. -
A kalibrálást általában szakemberrel kell végeztetni. Az enyém sincs kalibrálva (illetve az általam végzett állítgatást nem nevezném annak, bár valami hivatalos procedurát követtem)
De tetszik a képe, nagyon jó, hogy minden forrásnál külön lehet finomhangolni.
Érdekes pl. a HBO Max esete, legjobban az XBox series X appjának a képe tetszik (Fire TV 4k van még, hétfőn jön a Max, mert (v)idióta vagyok
). A TV saját appjainak a képe tetszik a legkevésbé, hiába a Netflix calibrated mód.
De mindenki úgy használja, ahogy neki legjobb (tv, apple tv, mediaplayer stb.), nem biztos, hogy érdemes egymást győzködni.
Én eddig csak "úgy ahogy van" használtam az apple tv-t, de most eskü megnézem a beállításaimat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De tetszik a képe, nagyon jó, hogy minden forrásnál külön lehet finomhangolni.
). A TV saját appjainak a képe tetszik a legkevésbé, hiába a Netflix calibrated mód.